We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

SPATWATERDICHTE SPORTARMBAND VOOR iPHONE EN iPOD

Dagaanbieding SPATWATERDICHTE SPORTARMBAND VOOR iPHONE EN iPOD
Voeg 'SPATWATERDICHTE SPORTARMBAND VOOR iPHONE EN iPOD met 16.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'SPATWATERDICHTE SPORTARMBAND VOOR iPHONE EN iPOD met 16.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'SPATWATERDICHTE SPORTARMBAND VOOR iPHONE EN iPOD met 16.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'SPATWATERDICHTE SPORTARMBAND VOOR iPHONE EN iPOD met 16.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'SPATWATERDICHTE SPORTARMBAND VOOR iPHONE EN iPOD met 16.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'SPATWATERDICHTE SPORTARMBAND VOOR iPHONE EN iPOD met 16.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'SPATWATERDICHTE SPORTARMBAND VOOR iPHONE EN iPOD met 16.00 euro korting!' aan Facebook
Twee noodzakelijke dingen in het leven: muziek bij de hand hebben en sporten. Voor iPhone of -Pod bezitters wil dat nog wel eens botsen in Nederland, omdat het hier zo vaak plenst. Alleen al in het forenzen van huis naar werk en terug is het uitkijken in die regen: voordat u het weet diept u hem op uit uw klamme tas met een scherm dat aan de binnenkant beslagen is. Niet goed. Ze zijn wel geweldig die iPhones, maar laat ze kunnen maar weinig hebben. U zult niet de eerste zijn die met een föhn en kleine gebedjes aan de iPhone-goden op het beste staat te hopen...
.
.
.Redder in de regen.
Want geen iPhone is niet alleen niet bellen; aan iTunes hebt u ook niets meer! U denkt dus wel drie keer na voordat u met uw iPhone gaat joggen! Eén zo'n buitje van de afgelopen weken en het is uit met de iPret. Vandaag hebben we het nummer 1 hulpmiddel in de aanbieding dat zowel met de regen als uw trainingsprogramma om kan gaan: een spatwaterdichte hoes die zowel buien als zweet kan trotseren. U moet er dus niet de zee mee in rennen, maar uw iPhone is tijdens het buitensporten goed beschermd.
.
.Alles optimaal
.
Optimale bedienbaarheid van de telefoon, neopreen armstrap met aanpasbare sluiting voor optimaal comfort en reflecterende strepen voor optimale zichtbaarheid in donker en schemer. Of u nu een armpje van 20 centimeter omtrek heeft of dat u met spierbundels van 40 centimeter door het leven gaat; hij past. Optimaal. Altijd veilig onderweg, zowel uw iPhone als uzelf en omdat die iPhone al zwaar genoeg is, is het ook nog van super licht, ademend materiaal vervaardigd. Met opening voor koptelefoon en handig sleutelvakje – van huis, auto of locker, bijvoorbeeld. In vier kleuren beschikbaar en nergens zo voordelig! Laat die regen maar komen.
.
.
Tot morgen!.
.
.
.
.
.
.

In de winkel voor € 22.95Bij 1 DAY FLY maar€ 6.95
Vergelijk prijzen van SPATWATERDICHTE SPORTARMBAND VOOR iPHONE EN iPOD op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van SPATWATERDICHTE SPORTARMBAND VOOR iPHONE EN iPOD op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar