We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Sony MP4 walkman incl. Speakerdock en Subwoofer

Dagaanbieding Sony MP4 walkman incl. Speakerdock en Subwoofer
Voeg ' Sony MP4 walkman incl. Speakerdock en Subwoofer met euro korting!' aan nujij Voeg ' Sony MP4 walkman incl. Speakerdock en Subwoofer met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Sony MP4 walkman incl. Speakerdock en Subwoofer met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Sony MP4 walkman incl. Speakerdock en Subwoofer met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Sony MP4 walkman incl. Speakerdock en Subwoofer met euro korting!' aan technorati Voeg ' Sony MP4 walkman incl. Speakerdock en Subwoofer met euro korting!' aan myspace Voeg ' Sony MP4 walkman incl. Speakerdock en Subwoofer met euro korting!' aan Facebook
Van 299.95 euro
Prijs: 139,95 euro
Product omschrijving: De Sony NWZ-A816 maakt deel uit van de succesvolle A-serie waarmee Sony een prachtige MP3 speler op de markt heeft gebracht. De Sony NWZ-A816 is voorzien van 4 GB intern geheugen en een kristalhelder QVGA TFT (320x240 pixels) scherm waarop VGA films met maar liefst 30 FPS (frames per second) afgespeeld kunnen worden. De krachtige ingebouwde Li-Ion accu geeft de NWZ-A816 een uithoudingsvermogen van maar liefst 33 uur bij audioplayback en 8 uur bij videoplayback. Deze walkman is sierlijk, elegant en een lust voor het oog. Het uploaden van data is doodeenvoudig met de Plug , Play functionaliteit waarvoor geen speciale software nodig is. Het geluid blijft niet achter met de ingebouwde audiotechnologie├źn: Clear Stereo, Clear Bass en DSEE. (Digital Sound Enhancement Engine) Met de bijgeleverde Sony In Ear MDR-EX85B hoofdtelefoon worden storingen van buitenaf geblokkeerd waardoor het geluid perfect tot zijn recht komt. Om dit mooie apparaatje helemaal compleet te maken is er een CPF-NW001 Speakerdock meegeleverd waarmee je binnenshuis met een uitstekende geluidskwaliteit van je favoriete tunes kan genieten. Dit speakersysteem herbergt een luidsprekereenheid met neodymiummagneet en een afzonderlijke subwoofer. Samen zijn deze elementen goed voor muziek met HiFi-geluidskwaliteit. Het Sony CPF-NW001 Walkman Speakerdock is met zijn strakke vormgeving een aanwinst voor elke kamer en wordt geleverd inclusief een infrarood afstandsbediening. Met de Sony NMZ-A816 mp3 speler en de CPF-NW001 speakerdock wordt alles uit de kast getrokken, zodat je niets meer in de weg staat voor een ultieme geluidservaring.. .
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Sony MP4 walkman incl. Speakerdock en Subwoofer op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sony MP4 walkman incl. Speakerdock en Subwoofer op Prijsvergelijkers.com