We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Sony Fitness meter met MP3 speler

Dagaanbieding Sony Fitness meter met MP3 speler
Voeg ' Sony Fitness meter met MP3 speler met euro korting!' aan nujij Voeg ' Sony Fitness meter met MP3 speler met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Sony Fitness meter met MP3 speler met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Sony Fitness meter met MP3 speler met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Sony Fitness meter met MP3 speler met euro korting!' aan technorati Voeg ' Sony Fitness meter met MP3 speler met euro korting!' aan myspace Voeg ' Sony Fitness meter met MP3 speler met euro korting!' aan Facebook
Van 69.95 euro
Prijs: 29,95 euro
Product omschrijving: Dit lijkt misschien gewoon op een simpel klein MP3 spelertje van Sony, maar dit kleine wondertje gaat je in het nieuwe jaar helpen om fit te blijven! Met de NW-S202 van Sony kun je namelijk je favoriete muziek perfect afstemmen op je workout. Wanneer je de G sensor van de speler activeert, herkent het apparaatje veranderingen in snelheid en kan hij een aantal belangrijke gegevens voor je bijhouden. Zo weet je na een rondje hardlopen bijvoorbeeld precies hoeveel stappen je gezet hebt, welke afstand je gelopen hebt en het belangrijkste, hoeveel calorieën je verbrand hebt! Ook kun je vooraf een doel instellen, zoals een bepaalde afstand of een bepaald aantal calorieën dat je wilt verbranden en vervolgens blijft de speler net zo lang spelen totdat je je doel bereikt hebt..Om je nog verder te helpen heeft de speler een Music Pacer. Wanneer je deze functie inschakelt speelt hij liedje uit de map ‘Run Music’ wanneer je aan het rennen bent, en liedjes uit de map ‘Walk Music’ wanneer je aan het lopen bent. De speler heeft een capaciteit van 512 MB, maar is geschikt om de zeer gecomprimeerde ATRAC3 en ATRAC3plus files af te spelen waardoor je toch honderden liedjes op de speler kwijt kunt. Ook wordt de software voor het comprimeren van de tracks meegeleverd. Daarnaast zit er een handige armband bijgeleverd waardoor de speler eenvoudig en comfortabel op de bovenarm kan worden meegedragen. Dus wanneer de decembermaand weer helemaal voorbij is, zal deze Sony NW-S202 je weer helpen perfect in vorm te komen!.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Sony Fitness meter met MP3 speler op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sony Fitness meter met MP3 speler op Prijsvergelijkers.com