We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Sony DAV-DZ230 HDMI Home Cinema Set

Dagaanbieding Sony DAV-DZ230 HDMI Home Cinema Set
Voeg ' Sony DAV-DZ230 HDMI Home Cinema Set met euro korting!' aan nujij Voeg ' Sony DAV-DZ230 HDMI Home Cinema Set met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Sony DAV-DZ230 HDMI Home Cinema Set met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Sony DAV-DZ230 HDMI Home Cinema Set met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Sony DAV-DZ230 HDMI Home Cinema Set met euro korting!' aan technorati Voeg ' Sony DAV-DZ230 HDMI Home Cinema Set met euro korting!' aan myspace Voeg ' Sony DAV-DZ230 HDMI Home Cinema Set met euro korting!' aan Facebook
Van 299.95 euro
Prijs: 169,95 euro
Product omschrijving: Dé reden om naar de bioscoop te gaan is natuurlijk dat je nog meer dan thuis echt compleet in een film kunt verdwalen. Door het grote scherm én natuurlijk het overweldigende geluid in de bioscoop wordt je niet afgeleid en kun je perfect genieten van de gaafste films. Met deze Sony DAV-DZ230 Home Cinema set is een bezoekje aan de bios écht niet meer nodig. Met een totaal van maar liefst 850 (!) Watt in combinatie met de beste Surround Sound opties als Dolby Prologic II en DTS komt het geluid echt van alle kanten. En naast een geweldig geluid zorgt de DVD speler/recorder met zijn HDMI uitgang er voor dat het beeld van je DVD’s ook daadwerkelijk op superieure DVD kwaliteit wordt doorgegeven. Naast de perfecte kwaliteit is deze Sony set natuurlijk ook van alle gemakken voorzien, zoals de compatibiliteit met een groot aantal verschillende files waaronder DivX, DVD-RW, MP3 CD’s, JPEG files, SA-CD en Video CD’s. Uiteraard is ook een FM/AM Tuner aanwezig voor het geval je gewoon een keer de radio aan wilt zetten als je zondag ochtend de krant zit te lezen en heeft de recorder een timer voor het geval je een tv programma wilt opnemen als je niet thuis bent! En dankzij het strakke, zwarte design is de Sony Home Cinema Set een set die in elke huiskamer een prachtige plek verdient. Dus wil je optimaal genieten van de films als Starwars, The Lord of the Rings, Jurassic Park of de Titanic? Dan is deze Sony DAV-DZ230 Home Cinema set onmisbaar.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Sony DAV-DZ230 HDMI Home Cinema Set op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sony DAV-DZ230 HDMI Home Cinema Set op Prijsvergelijkers.com