We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Sony Bravia 20 inch LCD TV

Dagaanbieding Sony Bravia 20 inch LCD TV
Voeg ' Sony Bravia 20 inch LCD TV met euro korting!' aan nujij Voeg ' Sony Bravia 20 inch LCD TV met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Sony Bravia 20 inch LCD TV met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Sony Bravia 20 inch LCD TV met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Sony Bravia 20 inch LCD TV met euro korting!' aan technorati Voeg ' Sony Bravia 20 inch LCD TV met euro korting!' aan myspace Voeg ' Sony Bravia 20 inch LCD TV met euro korting!' aan Facebook
Van 679.95 euro
Prijs: 449,95 euro
Product omschrijving: De Sony Bravia KDL-20S2000 is een prachtige TV met een fantastische haarscherpe kleurweergave. Het mooie design is kenmerkend voor Sony’s nieuwe BRAVIA series en is tevens voorzien van een Digitale TV tuner. Dankzij de dubbele tuners kan je zowel digitale als analoge televisie ontvangen zonder een extra digitale tuner aan te schaffen. De hoogwaardige 1-chips videoprocessor en de 3D Comb filter dragen bij aan een scherp en levendig beeld en zullen er voor zorgen dat elk frame via het prachtige 20” beeldscherm in volle glorie zal worden weergegeven. Blaas je films leven in met de HDMI ingang en Virtual Dolby surround en waan je in een levensechte oorlogsfilm waarbij de kogels en mortieren om je oren vliegen. De TV is ook uitgerust met PIP Freeze waarmee je belangrijke beelden kan stilzetten, waarmee de vraag of het nou wel of geen buitenspel nu voortaan beantwoord kan worden! Dus ben je op zoek naar een top tv maar heb je niet al te veel ruimte? Dan is deze Sony Bravia 20 inch de perfecte oplossing!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Sony Bravia 20 inch LCD TV op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sony Bravia 20 inch LCD TV op Prijsvergelijkers.com