We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

SOG Aura camp – Het perfecte outdoor mes

Dagaanbieding SOG Aura camp – Het perfecte outdoor mes
Voeg 'SOG Aura camp – Het perfecte outdoor mes met euro korting!' aan nujij Voeg 'SOG Aura camp – Het perfecte outdoor mes met euro korting!' aan Hyves Voeg 'SOG Aura camp – Het perfecte outdoor mes met euro korting!' aan Twitter Voeg 'SOG Aura camp – Het perfecte outdoor mes met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'SOG Aura camp – Het perfecte outdoor mes met euro korting!' aan technorati Voeg 'SOG Aura camp – Het perfecte outdoor mes met euro korting!' aan myspace Voeg 'SOG Aura camp – Het perfecte outdoor mes met euro korting!' aan Facebook
Met de Aura lijn bouwde SOG door op het originele ontwerp van het originele Bowie-mes. De ergonomie, bruikbaarheid en het comfort bij het gebruik van dit mes schoot soms te kort. Bij de SOG Aura is dit echter verleden tijd. Het mes is niet enkel geschikt om te gebruiken voor het doorsnijden van touwen etc, ook voor een outdoor survival maaltijd is dit het perfecte mes. Wanneer je voor een wat langere periode op kamp gaat of een trektocht doet loop je het risico dat je mes bot raakt. Ook hier is door SOG aan gedacht, in het handvat van dit mes vind je een mini slijper/aanzetstaal waarmee je jouw mes in top conditie kunt houden. Met dit mes heb je altijd een goed stuk gereedschap bij je voor zowel koken als avontuurlijkere zaken als kabels snijden etc. Een echt praktisch outdoor mes dat jouw niet zomaar in de steek laat! .





Vergelijk prijzen van SOG Aura camp – Het perfecte outdoor mes op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van SOG Aura camp – Het perfecte outdoor mes op Prijsvergelijkers.com