We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van One Day For Her

Smartcaze creditcardhouder


Voeg 'Smartcaze creditcardhouder met 10.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Smartcaze creditcardhouder met 10.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Smartcaze creditcardhouder met 10.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Smartcaze creditcardhouder met 10.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Smartcaze creditcardhouder met 10.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Smartcaze creditcardhouder met 10.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Smartcaze creditcardhouder met 10.00 euro korting!' aan Facebook
Tijden veranderen: men heeft steeds meer oog voor styling en het draait allang niet meer alleen om kwaliteit en comfort, maar ook om detail. Smartcaze Original speelt op deze ontwikkeling in met een simpel en strak vormgegeven portemonnee welke bescherming biedt aan passen en biljetten, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit en comfort. Smartcazes worden gemaakt volgens Scandinavische designnormen: vooruitstrevend en van hoogstaande kwaliteit.   De Smartcaze Queentrader en Smartcaze Sophies Credit zijn twee modellen uit de succesvolle Smartcazelijn voor dames. Ideaal om je passen en papiergeld te veilig bewaren op momenten dat je geen zin hebt om met een grote handtas en portemonnee op pad te gaan!   Smartcazes worden geleverd in originele Smartcaze Originalverpakking geleverd en zijn uitermate geschikt als (verjaardags)cadeau. De Smartcaze Queentrader:Een elegante Smartcaze, geschikt voor passen en biljetten. Een elegante sluiting, inclusief logo, zorgt voor de echte Smartcaze uitstraling. Inclusief make-up spiegel aan de binnenzijde! Smartcaze Sophies Credit:Een stijlvolle Smartcaze voor dames. Een elegant motief aan de buitenzijde en een kwalitatieve sluiting maken het een bijzonder model..
In de winkel voor € 29.95Bij One Day For Her maar€ 19.95
Vergelijk prijzen van Smartcaze creditcardhouder op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Smartcaze creditcardhouder op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van One Day For Her
  SMS
_
naar