We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Smart Little Bag By LouLou!

Dagaanbieding Smart Little Bag By LouLou!
Voeg 'Smart Little Bag By LouLou! met euro korting!' aan nujij Voeg 'Smart Little Bag By LouLou! met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Smart Little Bag By LouLou! met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Smart Little Bag By LouLou! met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Smart Little Bag By LouLou! met euro korting!' aan technorati Voeg 'Smart Little Bag By LouLou! met euro korting!' aan myspace Voeg 'Smart Little Bag By LouLou! met euro korting!' aan Facebook
By LouLou is geïnspireerd op het Parijs van de jaren 50, de kokette Parisienne met een vleugje humor. By LouLou is vrouwelijk, vrolijk en Frans! Aan elk product van By LouLou vind je dan ook een schattig bedeltje van de Eiffeltoren. De Smart Little Bag (SLB) van By LouLou is een handig en vooral mooi suède tasje. Deze fashion must-have is eigenlijk een portemonnee en tasje in één, want behalve ruimte voor alles wat er normaal gesproken in je portemonnee zit, heb je ook een vak voor je smartphone. Even je Make-up bijwerken is geen probleem door het spiegeltje aan de binnenkant en in de twee extra vakjes kun je bijvoorbeeld je sleutels en je mascara kwijt. Je kunt dit tasje door het handige clutchgreepje stijlvol bij je dragen wanneer je naar een feestje gaat, maar je kunt ‘m ook in een grotere tas stoppen, waardoor je in een keer al je belangrijke spullen bij elkaar gebundeld hebt. Hoe handig is dat! Voor deze iBOOD Health & Beauty hebben we de klassieke grijze kleur gekozen waardoor hij perfect is voor een stijlvolle stapavond. Niet voor niets dat vele fashionmagazines zoals Marie Claire, Linda, Grazia en BeauMonde al een artikel hebben gewijd aan By LouLou. En het mooie is: deze fashionable Smart Little Bag is alleen vandaag spotgoedkoop! .

Vergelijk prijzen van Smart Little Bag By LouLou! op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Smart Little Bag By LouLou! op Prijsvergelijkers.com