We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Priceattack

Sloffen met USB verwarming

Dagaanbieding Sloffen met USB verwarming
Voeg 'Sloffen met USB verwarming met euro korting!' aan nujij Voeg 'Sloffen met USB verwarming met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Sloffen met USB verwarming met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Sloffen met USB verwarming met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Sloffen met USB verwarming met euro korting!' aan technorati Voeg 'Sloffen met USB verwarming met euro korting!' aan myspace Voeg 'Sloffen met USB verwarming met euro korting!' aan Facebook

Stilzitten bevordert de bloedsomloop geenszins. Een uurtje achter een computer of bureau hangen kan dan ook de rillingen over je lijf doen lopen. De oorzaak: koude voeten.

Voorkom koude voeten tijdens het surfen, typen of gamen met de verwarmbare sloffen. Simpel aansluiten op een vrije USB-poort op desktop of laptop, of gebruik een USB lader in het stopcontact.De sloffen zijn gemaakt van zachte fleecestof, zodat ook met blote pootjes de sloffen heerlijk zitten.

» Maat: 39 tot 45 (universeel)
» Wasbaar bij 30' C, verwarmbare zool uitneembaar.

.

Bij Priceattack maar€ 16.95
Vergelijk prijzen van Sloffen met USB verwarming op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sloffen met USB verwarming op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Priceattack
  SMS
_
naar