We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Eveline Cosmetics

Slim Extreme Sculpting

Dagaanbieding Slim Extreme Sculpting
Voeg 'Slim Extreme Sculpting met 7.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Slim Extreme Sculpting met 7.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Slim Extreme Sculpting met 7.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Slim Extreme Sculpting met 7.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Slim Extreme Sculpting met 7.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Slim Extreme Sculpting met 7.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Slim Extreme Sculpting met 7.00 euro korting!' aan Facebook
Slim Extreme Sculpting De innovatieve Slim Extreme Sculpting Gel ontworpen door Eveline Laboratories, bevat een nieuwe, uiterst effectief ingrediënt! Het Body Firm en Sculpt Complex serum. Onmiddellijk na het aanbrengen van de gel beginnen de moleculen aan het oplossen van schadelijke stoffen in en onder het huidopervlak.   Ingrediënten - Ivy extract and caffeïne verminderen de afzetting van vetten, verwijderen opgeslagen vetten en voorkomen de opbouw van nieuwe. Zij verbeteren het drainage systeem van het lichaam. - Centella Asiatica zorgt voor het intens stimuleren van de verbranding van vetzuren en het blokkeren van hun synthese. Op deze manier verminderen zij de symptomen van cellulitis. Effecten - Zichtbare vermindering van vetweefsel, bij 81% van de deelnemers aan het onderzoek - Verminderde zichtbaarheid van hardnekkige cellulitis, bij 90% van de deelnemers aan het onderzoek - Zichtbaar beter gemodelleerd lichaam (taille, dijen, billen), bij 86% van de deelnemers aan het onderzoek inhoud: 200 ml + 50 ml GRATIS.
In de winkel voor € 19.95Bij Eveline Cosmetics maar€ 12.95
Vergelijk prijzen van Slim Extreme Sculpting op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Slim Extreme Sculpting op Prijsvergelijkers.com