We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Sitecom Voicecam Pro met USB Extender

Dagaanbieding Sitecom Voicecam Pro met USB Extender
Voeg ' Sitecom Voicecam Pro met USB Extender met euro korting!' aan nujij Voeg ' Sitecom Voicecam Pro met USB Extender met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Sitecom Voicecam Pro met USB Extender met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Sitecom Voicecam Pro met USB Extender met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Sitecom Voicecam Pro met USB Extender met euro korting!' aan technorati Voeg ' Sitecom Voicecam Pro met USB Extender met euro korting!' aan myspace Voeg ' Sitecom Voicecam Pro met USB Extender met euro korting!' aan Facebook
Van 39.95 euro
Prijs: 19,95 euro
Product omschrijving: Deze compacte, stijlvolle webcam garandeert de veel eisende webcam-chatter urenlang onbezorgd chat plezier door een hoge resolutie en refresh rate van wel 30 frames per seconde. De ingebouwde microfoon maakt ook live voice chatting mogelijk. Door een handige verstelbare clip is de webcam gemakkelijk te bevestigen op ieder notebook of TFT scherm maar met de meegeleverde voet ook te gebruiken in combinatie met een desktop PC. Naast deze webcam krijg je gratis de Sitecom USB 2.0 Extender CN-125 erbij zodat je nooit meer achter je pc hoeft te kruipen om snel een USB apparaat aan te sluiten. Je sluit de USB-extender aan op je PC, plaatst de USB-poort op je bureau en je hebt altijd een USB aansluiting bij de hand. Dus of je nou wilt communiceren met je familieleden in Verweggistan, je partner in de gaten wilt houden of je collega’s wilt stalken: De Sitecom VP-005 met een verbluffende refreshrate, scherpe resolutie en een compact design maakt het allemaal mogelijk!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Sitecom Voicecam Pro met USB Extender op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sitecom Voicecam Pro met USB Extender op Prijsvergelijkers.com