We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 123dagaanbieding.nl

Sinterklaas special: Video van de Sint

Dagaanbieding Sinterklaas special: Video van de Sint
Voeg 'Sinterklaas special: Video van de Sint met euro korting!' aan nujij Voeg 'Sinterklaas special: Video van de Sint met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Sinterklaas special: Video van de Sint met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Sinterklaas special: Video van de Sint met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Sinterklaas special: Video van de Sint met euro korting!' aan technorati Voeg 'Sinterklaas special: Video van de Sint met euro korting!' aan myspace Voeg 'Sinterklaas special: Video van de Sint met euro korting!' aan Facebook

Video van Sint is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas op DVD! U geeft zelf de gegevens op van uw kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die u wilt verrassen.

Na het samenstellen van het videobericht maken onze filmpieten er een mooi verpakte DVD van. De DVD met daarop het videobericht ontvangt u daarna thuis in de brievenbus.

Naast de persoonlijke aandacht bevat het videobericht ieder jaar een nieuw avontuur. Dit jaar is dat \"Sinterklaas en de Valse Pepernoten (2012)\".

Normaal kost een DVD voor 7 personen €34,95 + €2,95 verzendkosten. Nu bij Spullen.nl een DVD tot 7 personen inclusief CD met 5 bonus karaoke-liedjes, gesigneerde kaart en unieke DVD verpakking voor slechts €19,99 inclusief verzendkosten!! U ontvangt van Spullen.nl een link waarmee u deze Video van de Sint met extra voordeel kunt bestellen. Deze link zult na het aflopen van de dagaanbieding ontvangen, dus niet direct na het bestellen.

De DVD met daarop het videobericht wordt na de bestelling, binnen 1 werkdag, via PostNL verstuurd in een neutrale witte luchtkussen-envelop zonder Video van de Sint logo.

- Laat Sinterklaas vertellen waar de pakjes liggen
- Volgens kinderen \"het leukste kado wat er is!\"
- Dit jaar een avontuur met Nick & Simon!
- 18 minuten lang genieten met het hele gezin
- Uniek in Nederland
- Gratis CD met 5 bonus karaoke-liedjes
- Nu met gratis gesigneerde kaart en unieke DVD verpakking

.

Bij 123dagaanbieding.nl maar€ 19.99
Vergelijk prijzen van Sinterklaas special: Video van de Sint op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sinterklaas special: Video van de Sint op Prijsvergelijkers.com