We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Silverlit Gyrotor helicopter

Dagaanbieding Silverlit Gyrotor helicopter
Voeg ' Silverlit Gyrotor helicopter met euro korting!' aan nujij Voeg ' Silverlit Gyrotor helicopter met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Silverlit Gyrotor helicopter met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Silverlit Gyrotor helicopter met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Silverlit Gyrotor helicopter met euro korting!' aan technorati Voeg ' Silverlit Gyrotor helicopter met euro korting!' aan myspace Voeg ' Silverlit Gyrotor helicopter met euro korting!' aan Facebook
Van 89.95 euro
Prijs: 39,95 euro
Product omschrijving: Deze SilverLit Gyrotor helikopter staat garant voor uren vliegplezier. Met een bereik van 100 meter kun je er in zomer heerlijk buiten mee vliegen, maar door zijn handzame formaat kun je er ook perfect binnen mee vliegen in de wintermaanden. Dankzij het sterke duurzame foam-materiaal kan de helikopter tegen een stootje en kunnen je bloemenvazen veilig op tafel blijven staan. Door het unieke Roto-blade systeem kan de helikopter eenvoudig uit stand opstijgen en door het gyroscopische ontwerp blijft hij in de lucht perfect in balans. Hierdoor is de heli ook perfect te besturen en kun je de heli perfect om de lamp en langs de kast manoeuvreren. De Gyrotor helikopter is beschikbaar in 3 frequentiebanden, zodat je eenvoudig met zijn drie├źn tegelijk kunt racen. Uiteraard wordt de Gyrotor geleverd met afstandsbediening en oplader zodat je straks de hele kerstvakantie met je familie of huisgenootjes de huiskamer onveilig kunt gaan maken. LET OP: De Gyrotor wordt assorti geleverd in 3 kleuren, blauw, rood en oranje!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Silverlit Gyrotor helicopter op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Silverlit Gyrotor helicopter op Prijsvergelijkers.com