We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 123dagaanbieding.nl

Sillicone Watches

Dagaanbieding Sillicone Watches
Voeg 'Sillicone Watches met euro korting!' aan nujij Voeg 'Sillicone Watches met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Sillicone Watches met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Sillicone Watches met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Sillicone Watches met euro korting!' aan technorati Voeg 'Sillicone Watches met euro korting!' aan myspace Voeg 'Sillicone Watches met euro korting!' aan Facebook

Een Silicone Watch is een horloge met verwisselbare banden. Elk horloge bestaat uit 5 losse delen die onderling kunnen worden uitgewisseld.

Met de Silicone Watch beschikt u direct over een schitterend horloge. Met deze Silicone Watch kunt u direct aan de slag met het maken van uw eigen stijl. Wilt u elke dag een nieuwe combinatie gebruiken? Kies dan voor de set van Silicone Watch! Hiermee kunt u elke dag een nieuwe combinatie laten zien. Met de set van Silicone Watch beschikt u direct over 625 combinaties voor uw horloge.

Keuze uit de volgende kleurcombinaties:
- Groen, blauw, wit, paars en rood
- Zilver, grijs, zwart, blauw en groen
- Wit, grijs, zwart, oranje en roze
- Zwart, geel, wit, oranje en rood

Wordt binnen Nederland gratis geleverd in mooie geschenkdoos!

.

Bij 123dagaanbieding.nl maar€ 29.99
Vergelijk prijzen van Sillicone Watches op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sillicone Watches op Prijsvergelijkers.com