We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Severin BR 7946 stofzakloze stofzuiger met 2 HEPA filters

Dagaanbieding Severin BR 7946 stofzakloze stofzuiger met 2 HEPA filters
Voeg ' Severin BR 7946 stofzakloze stofzuiger met 2 HEPA filters met euro korting!' aan nujij Voeg ' Severin BR 7946 stofzakloze stofzuiger met 2 HEPA filters met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Severin BR 7946 stofzakloze stofzuiger met 2 HEPA filters met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Severin BR 7946 stofzakloze stofzuiger met 2 HEPA filters met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Severin BR 7946 stofzakloze stofzuiger met 2 HEPA filters met euro korting!' aan technorati Voeg ' Severin BR 7946 stofzakloze stofzuiger met 2 HEPA filters met euro korting!' aan myspace Voeg ' Severin BR 7946 stofzakloze stofzuiger met 2 HEPA filters met euro korting!' aan Facebook
Van 69.95 euro
Prijs: 39,95 euro
Product omschrijving: Severin is een oerdegelijk merk dat al sinds 1892 een breed scala aan producten voor consumenten produceert. Inmiddels verkoopt Severin zijn hoogwaardige producten in meer dan 70 landen in de wereld! En één ding hebben alle producten van Severin met elkaar gemeen; ze maken het leven eenvoudiger! .Dus schoonmaken hoeft niet langer irritatie op te wekken met deze BR 7946 stofzakloze stofzuiger met HEPA filter van Severin. Je hoeft dus geen stofzakken meer te verwisselen, dus geen moeite en vooral geen dure stofzakken meer! Bovendien is dit apparaat door zijn compacte design superhandig op te bergen. Door de voetschakelaars voor snoer oprollen en aan- en uitzetten hoef je niet keer op keer te bukken en dit betekent uiteraard geen last van je rug. Deze stofzuiger komt door de kierenzuigmond en de kleine zuigmond op de allermoeilijkste plekjes in je huis! Bovendien wordt er een plumeau meegeleverd waardoor geen stofje meer veilig is. Door het handig geïntegreerde accessoirevak houdt je alles in bedwang en doordat de stofreservoir transparant is, zie je precies wanneer de bak geleegd moet worden. Bovendien wordt er meteen een reserve HEPA filter meegeleverd, dus vanaf nu geen stof, haren en spinnenrag meer, maar een brandschoon huis in no-time met de BR 7946 stofzakloze stofzuiger van Severin.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Severin BR 7946 stofzakloze stofzuiger met 2 HEPA filters op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Severin BR 7946 stofzakloze stofzuiger met 2 HEPA filters op Prijsvergelijkers.com