We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

SevenSocks SOKKEN/KNIEKOUSEN

Dagaanbieding SevenSocks SOKKEN/KNIEKOUSEN
Voeg 'SevenSocks SOKKEN/KNIEKOUSEN met 10.05 euro korting!' aan nujij Voeg 'SevenSocks SOKKEN/KNIEKOUSEN met 10.05 euro korting!' aan Hyves Voeg 'SevenSocks SOKKEN/KNIEKOUSEN met 10.05 euro korting!' aan Twitter Voeg 'SevenSocks SOKKEN/KNIEKOUSEN met 10.05 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'SevenSocks SOKKEN/KNIEKOUSEN met 10.05 euro korting!' aan technorati Voeg 'SevenSocks SOKKEN/KNIEKOUSEN met 10.05 euro korting!' aan myspace Voeg 'SevenSocks SOKKEN/KNIEKOUSEN met 10.05 euro korting!' aan Facebook
Nee, heren, we zijn niet gek. De wasmachine vreet er om de zoveel tijd een op. Maar uiteraard wel op zo’n manier dat het niet te achterhalen is. Zodra u het voor eens en altijd wilt bewijzen en oplet, gedraagt het ding zich en spuugt ‘ie weer alles netjes in paar eruit (zo ontdekt u, na een uur onder de TL buis zoeken en matchen tussen de rest van de donkere was). Pas als u weer heel even uw aandacht laat verslappen en het sokkenmonster al uw vertrouwen herwonnen heeft, flikt ‘ie het weer. Resultaat? Nooit matchende sokken of uren van uw leven kwijt aan sokselectie.
.
.De voordelen van een gekleurde stip
.
Aan die ellende komt vanaf vandaag - vergezeld van een dikke korting natuurlijk - een einde, met de Seven Socks. Altijd alle sokken op een rijtje. Bijpassend. Zo te vinden. Geen moeite. Hoe? Zeven chique geplaatste stippen, op ieder paar een eigen kleur voor elke dag van de week. Eindstand 14 - 0 voor u VS wasmachine. En dan de pasvorm, ook niet onbelangrijk! De sokken zijn gemaakt van een ideale, bijna onverwoestbare combi van ruim driekwart katoen, 22 procent nylon en een beetje elastaan. Ze zitten lekker hoog en goed om het onderbeen. Ze zakken niet af, ook niet na een half jaar wekelijks wassen (we bedoelen dus iedere dag verse sokken, maar u heeft er dus zeven, ok? Ok!)
.

.Agressieve sokkenverkoop
.
Ook meteen klaar voor het hele jaar als u zo’n setje koopt: lange versie (winter) of korte versie (altijd). In het donkerblauw, donkergrijs of zwart. Moet u nagaan hoelang u klaar bent als u er meerdere scoort… Keiharde verkoop, we weten het, maar we kennen het zo goed! En geef nou toe: géén sokkengezeur. Nooit meer. En ze komen in zo’n handige, mooie zwart glanzende, stevig kartonnen schuifdoos. Kunt u kiezen tussen daarin bewaren of de sokkenmand. Korte of lange sokken, vandaag voor een miniprijsje in de maten 39 - 42 en 43 - 46. En nou niet gaan zeuren op het forum dat het een Saai Fly is, want we weten hoeveel sokkenmisère we in huishoudens door heel het land verlichten. Knallen op die knop!
.

.Tot morgen (met rode stip).
.

.


Verkrijgbaar in twee lengten,twee maten en drie kleuren :
.

.- Sokken normale lengte ( 7 paar) of Kniekousen ( 5 paar )
.
.- In 2 maten : 39 t/m 42 en 43 t/m 46
.
.- In 3 kleuren : Zwart, Antraciet of Donkerblauw
.

.
.Samenstelling :
.

.76% Katoen
.22% Nylon
.2% Elastaan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

In de winkel voor € 35.00Bij 1 DAY FLY maar€ 24.95
Vergelijk prijzen van SevenSocks SOKKEN/KNIEKOUSEN op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van SevenSocks SOKKEN/KNIEKOUSEN op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar