We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van VSdeal.com

Set van 4 snijplanken inclusief houder!!

Dagaanbieding Set van 4 snijplanken inclusief houder!!
Voeg 'Set van 4 snijplanken inclusief houder!! met 35.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Set van 4 snijplanken inclusief houder!! met 35.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Set van 4 snijplanken inclusief houder!! met 35.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Set van 4 snijplanken inclusief houder!! met 35.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Set van 4 snijplanken inclusief houder!! met 35.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Set van 4 snijplanken inclusief houder!! met 35.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Set van 4 snijplanken inclusief houder!! met 35.00 euro korting!' aan Facebook
SET VAN 4 KUNSTSTOF SNIJPLANKEN INCLUSIEF HOUDER ook ideaal voor op VakantieVsdeal zegt: Snijden die hap, lekker hoor.....!Verkrijgbaar in 2 kleuren:- Antraciet- ZilverProfessionele set snijplankenOndertussen is het er goed ingepeperd: uitkijken met uw snijplanken, alles zorgvuldig schoonmaken, zeker na het snijden van stukjes kip. Ditte niet meteen na datte op hetzelfde blad en zorgvuldig afdrogen na iedere gebruiksbeurt – dus zelfs tijdens het koken bent u aan het afwassen en drogen als u één plank gebruikt. Dat kan makkelijker en nog mooier ook. Deze set snijplanken voldoet aan de eisen die aan restaurants gesteld worden.Altijd de juiste plankEn dat is wel het geval voor de op tabbladen lijkende indeling van deze plankenset. Maar het is meer dan alleen een snugger design idee dat er nog mooi uitziet ook. Het is echt functioneel. U grijpt nooit mis! Lang leve pictogrammen en heldere kleurindelingen: groen voor groente, blauw voor vis, rood voor rauw vlees en wit voor gekookt voedsel. Duidelijk! En lang leve polypropyleen ook, het spul waarvan ze gemaakt zijn. Dat ziet u in restaurantkeukens ook. Hout slurpt teveel bacteriën op als er te vaak een mes in is gezet. Het wordt poreus. Dit spul niet. Daarbij houdt het prima in de vaatwasser voor het echte schoonmaakwerk.Voor de designkeukenOf voor de gezellige rommelkeuken, wat u wil of aan wie u hem ook cadeau doet. Zolang er maar naar hartenlust gekookt wordt. Een praktische en mooie oplossing voor het echte hygiënische werk. Want kliederen en experimenteren is onontbeerlijk als u van het echte kookwerk bent, maar niemand wil de verkeerde bacil inslikken. En niemand wil teveel betalen. En daar zijn wij dan weer voor..
In de winkel voor € 49.95Bij VSdeal.com maar€ 14.95
Vergelijk prijzen van Set van 4 snijplanken inclusief houder!! op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Set van 4 snijplanken inclusief houder!! op Prijsvergelijkers.com