We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Priceattack

Set gekoppelde rookmelders

Dagaanbieding Set gekoppelde rookmelders
Voeg 'Set gekoppelde rookmelders met euro korting!' aan nujij Voeg 'Set gekoppelde rookmelders met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Set gekoppelde rookmelders met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Set gekoppelde rookmelders met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Set gekoppelde rookmelders met euro korting!' aan technorati Voeg 'Set gekoppelde rookmelders met euro korting!' aan myspace Voeg 'Set gekoppelde rookmelders met euro korting!' aan Facebook

Je staat er vaak niet bij stil, maar je ruikt niets in je slaap. De rook die vrijkomt bij een brand verspreidt zich binnen een paar minuten door het huis, maar je hebt niets in de gaten...  

Je gehoor werkt echter wel tijdens je slaap. Daarom is een geluidsalarm de enige manier om jou en anderen met jou op tijd te waarschuwen. De rookmelders van VisorTech hebben een pre boven vergelijkbare rookmelders. Detecteert 1 melder namelijk rookvorming, dan geeft de andere rookmelder ook direct alarm. De rookmelders zijn onderling draadloos koppelbaar, met een bereik van 60 meter. Een veilig gevoel, zeker wanneer iedere seconde telt.

Woon je groot of wil je ook een melding krijgen als er rookvorming in de kelder, op zolder, de kinderkamer of het tuinhuisje is? De rookmelders worden geleverd in een set van 2. Meest gebruikt in keuken en slaapkamer. Bij aankoop van extra sets, kunnen ook deze rookmelders draadloos met de andere melders verbonden worden. Zo kunnen tot 10 melders verbonden worden.

Specificaties
» Draadloze reikweidte: 60 meter
» Alarm-sterkte: 85dB
» Testknop om de melder te testen.
» Signaal bij bijna lege batterij.
» Keurkmerk: EN 14604
» Maat melder: Ø 125 mm, 48 mm dik
» Inclusief: Baterijen, montagemateriaal en een Duitse handleiding.

✓ Een veilig gevoel, zeker wanneer iedere seconde telt.
▲ Set van 2 rookmelders. Draadloos te koppelen.

.

Bij Priceattack maar€ 29.95
Vergelijk prijzen van Set gekoppelde rookmelders op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Set gekoppelde rookmelders op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Priceattack
  SMS
_
naar