We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Wijnbestel.nl

Senorio de Ayanz rosado (6 flessen)

Dagaanbieding Senorio de Ayanz rosado (6 flessen)
Voeg 'Senorio de Ayanz rosado (6 flessen) met 20.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Senorio de Ayanz rosado (6 flessen) met 20.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Senorio de Ayanz rosado (6 flessen) met 20.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Senorio de Ayanz rosado (6 flessen) met 20.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Senorio de Ayanz rosado (6 flessen) met 20.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Senorio de Ayanz rosado (6 flessen) met 20.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Senorio de Ayanz rosado (6 flessen) met 20.00 euro korting!' aan Facebook
Het wijnhuis is gelegen in het gebied Navarra in Spanje. Deze smakelijke en frisse rosé wijn is de perfecte slobber op feesten en partijen maar kan heel goed gecombineerd worden bij o.a. tapas en gekruide visssoorten. Een aangename geur van watermeloen, framboos en snoepjes komen je tegemoet en een afdronk die vraagt om de volgende slok.Inclusief verzendkosten!.
In de winkel voor € 39.95Bij Wijnbestel.nl maar€ 19.95




Vergelijk prijzen van Senorio de Ayanz rosado (6 flessen) op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Senorio de Ayanz rosado (6 flessen) op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Wijnbestel.nl
  SMS
_
naar