We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Seiko Quartz Heren SGEF69P1

Dagaanbieding Seiko Quartz Heren SGEF69P1
Voeg 'Seiko Quartz Heren SGEF69P1 met euro korting!' aan nujij Voeg 'Seiko Quartz Heren SGEF69P1 met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Seiko Quartz Heren SGEF69P1 met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Seiko Quartz Heren SGEF69P1 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Seiko Quartz Heren SGEF69P1 met euro korting!' aan technorati Voeg 'Seiko Quartz Heren SGEF69P1 met euro korting!' aan myspace Voeg 'Seiko Quartz Heren SGEF69P1 met euro korting!' aan Facebook
Een quartz uurwerk heeft een kristal oscillator die voor de nauwkeurigheid zorgt. Het geslepen kristal heeft de eigenschap om een stabiele trilling te genereren wanneer er een elektrische spanning op aangesloten wordt..Om een praktisch quartz horloge te ontwikkelen, werden er unieke technologie├źn door SEIKO ontwikkeld. Zoals een in de vorm van een stemvork geslepen kristal, een nieuw type IC en een stappenmotor. Daarbij streefde SEIKO niet naar een monopoliepositie. Patenten op de unieke quartz technieken werden dan ook beschikbaar gesteld aan de rest van de wereld..Het eerste quartz horloge had een quartz frequentie van 8192Hz. Hetgeen een kwart is van de frequentie die tegenwoordig wordt gebruikt. .

Vergelijk prijzen van Seiko Quartz Heren SGEF69P1 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Seiko Quartz Heren SGEF69P1 op Prijsvergelijkers.com