We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Seagate 2-bay NAS met 6TB

Dagaanbieding Seagate 2-bay NAS met 6TB
Voeg 'Seagate 2-bay NAS met 6TB met euro korting!' aan nujij Voeg 'Seagate 2-bay NAS met 6TB met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Seagate 2-bay NAS met 6TB met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Seagate 2-bay NAS met 6TB met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Seagate 2-bay NAS met 6TB met euro korting!' aan technorati Voeg 'Seagate 2-bay NAS met 6TB met euro korting!' aan myspace Voeg 'Seagate 2-bay NAS met 6TB met euro korting!' aan Facebook
Vandaag geen NAS server met allerlei functies als downloaden met bittorents en een verscheidenheid aan apps. Vandaag hebben we een zakelijke NAS, zodra je hem uit zijn doos haalt is het eerste woord wat in je opkomt: Degelijkheid. En dat is precies wat deze NAS is. De compacte Seagate Business Storage 2-bay NAS bevat twee 3,5” HDD’s van elk 3TB die op 7200 RPM draaien. Het hart van de NAS bestaat uit een Cavium CNS3420 700MHz dual-core ARM-chip, in combinatie met 512MB aan werkgeheugen. Met deze hardware heb jij door middel van de ‘Global acces service’ overal ter wereld toegang tot jouw data via je iPhone, iPad en Androidtoestellen. Ideaal dus wanneer je op locatie bent en je presentatie niet bij je hebt. Ook is de NAS gemakkelijk te benaderen via de web-interface waardoor jij en je collega’s altijd grote files kunnen up- en downloaden. Ook het maken van een back-up is met Time Machine een fluitje van een cent. Je kunt gemakkelijk een back-up maken van je hele computer, inclusief e-mail, stuurprogramma’s en overige software. Dat is best handig wanneer je PC of Mac je laat zitten. Een andere feature waar wij persoonlijk helemaal wild van werden is het USM slot. Dit slot, boven de 2 andere HDD slots, biedt plaats voor een USM-drive (Universal Storage Module). Hiermee kun je een niet-lokale back-up van je data maken. Je steekt de USM-drive in de sleuf, verplaatst de data ernaartoe, haalt hem weer uit de sleuf en voila… Je hebt je data bij je en kunt hiermee aan de slag in een offline omgeving. Deze functie is niet enkel handig om je data mee te nemen. Je kunt op deze USM ook gemakkelijk je professionele- en/of hobbyfoto’s opslaan en er met een druk op de knop een back-up van maken op de NAS. Last but not least kunnen wij je ook nog melden dat het installeren van deze NAS wel zo verrekte simpel is dat je binnen 10 minuutjes helemaal klaar en ready to go bent. Kortom, wijs je IT’er de deur en start met deze NAS voor je back-ups die overal ter wereld toegankelijk zijn. .

Vergelijk prijzen van Seagate 2-bay NAS met 6TB op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Seagate 2-bay NAS met 6TB op Prijsvergelijkers.com