We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Priceattack

Schouderstatief (rig)

Dagaanbieding Schouderstatief (rig)
Voeg 'Schouderstatief (rig) met euro korting!' aan nujij Voeg 'Schouderstatief (rig) met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Schouderstatief (rig) met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Schouderstatief (rig) met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Schouderstatief (rig) met euro korting!' aan technorati Voeg 'Schouderstatief (rig) met euro korting!' aan myspace Voeg 'Schouderstatief (rig) met euro korting!' aan Facebook

Een onmisbare, maar vaak onbetaalbare tool voor iedere (professionele) video- of fotograaf; de shoulder rig, ook wel schouderstatief. De meest stabiele manier om een foto- of videocamera te vervoeren als je bij het opnemen aan de wandel moet.

Dit statief leent zich door zijn 7 volledig verstelbare delen ideaal als schouder- of buikstatief. Door de vorm en brede handgrepen, kan de (DSLR) camera in een vloeiende, natuurlijke lijn worden bewogen. Bovendien ontlast het schouderelement de armen. 

Productspecificaties:
» Professioneel schouderstatief uit metaal
» 7 verstelbare delen voor optimale vorm en functie
» DSLR statiefschroef (1/4") voor bevestiging
» Anti-slip handgrepen voor een stevige greep
» Maximale maat uitgeklapt: 800 x 810 x 50 mm
» Compacte maat ingeklapt: 320 x 180 x 60 mm
» Gewicht: 1070g
» Draaglast tot 4kg 

.

Bij Priceattack maar€ 79.00
Vergelijk prijzen van Schouderstatief (rig) op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Schouderstatief (rig) op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Priceattack
  SMS
_
naar