We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Priceattack

Schoenverwarmers / -drogers

Dagaanbieding Schoenverwarmers / -drogers
Voeg 'Schoenverwarmers / -drogers met euro korting!' aan nujij Voeg 'Schoenverwarmers / -drogers met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Schoenverwarmers / -drogers met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Schoenverwarmers / -drogers met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Schoenverwarmers / -drogers met euro korting!' aan technorati Voeg 'Schoenverwarmers / -drogers met euro korting!' aan myspace Voeg 'Schoenverwarmers / -drogers met euro korting!' aan Facebook

Weinig zo vervelend als natte, koude voeten. Vaak het resultaat van een middag spelen in de sneeuw, lopen door de regen of fanatiek wintersporten. Met lederen schoenen of hoog gesloten schoenen kan het tot dagen duren tot het vocht er uit is. Met alle gevolgen van dien...

Wees schimmel, koude voeten en extra slijtage voor met deze schoendrogers. Weet je van te voren al dat je kou in gaat? Warm je schoenen lekker voor. De schoendrogers warmen en drogen op een constante temperatuur van 50°C, hiermee drogen natte stoffen netjes, vlot en zonder vervorming op. 

Geen gedoe met batterijen zoals bij veel van de concurrenten, serieus drogen en opwarmen doe je op netstroom (230v). Sluit de drogers aan op het stopcontact en het opwarmen begint direct. De verwarmers gebruiken (spaarzaam) maximaal 8 Watt en de netstroomkabel is een flexibele 2 meter lang.

✓ Natuurlijk ook te gebruiken om handschoenen, mutsen en sjaals te drogen! 
✓ Nu met gratis setje schoenspikes voor veilig lopen op bevroren ondergrond.

.

Bij Priceattack maar€ 19.95
Vergelijk prijzen van Schoenverwarmers / -drogers op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Schoenverwarmers / -drogers op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Priceattack
  SMS
_
naar