We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Samsung/Google Nexus 10 16GB

Dagaanbieding Samsung/Google Nexus 10 16GB
Voeg 'Samsung/Google Nexus 10 16GB met euro korting!' aan nujij Voeg 'Samsung/Google Nexus 10 16GB met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Samsung/Google Nexus 10 16GB met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Samsung/Google Nexus 10 16GB met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Samsung/Google Nexus 10 16GB met euro korting!' aan technorati Voeg 'Samsung/Google Nexus 10 16GB met euro korting!' aan myspace Voeg 'Samsung/Google Nexus 10 16GB met euro korting!' aan Facebook
"Hee...pssst..tabletje kopen? Lekker dun, licht en krachtig. Met Android 4.4, een dual-core A15 processor en een quad-core Mali TS04 grafische processor. Dat laatste heeft hij wel nodig ook, want een 10 inch WQXGA True RGB Real Stripe PLS paneel met een dikke resolutie van vijf-en-twintig-zestig bij zestien-honderd en een pixeldichtheid van 300 ppi aansturen, dat is niet niks. Met deze Samsung/Google Nexus, heb je dus meer dan vier miljoen pixels in de hand en dat betekent scherpere tekst, films in levendig Full HD en de meest verbluffende details op foto's ontdekken. Bovendien is de Nexus 10 gemaakt om te delen, want elke gebruiker kan zijn eigen 'stukje' hebben. Aanzetten, op je foto tappen om in te loggen en voilá: daar heb je jóuw homescreen, jóuw apps, jóuw email, jóuw foto's en jóuw opslagruimte. Aangezien we het hier wel over een Google tablet hebben, kun je er uiteraard van uitgaan dat Google Play aanwezig is, evenals de voorgeïnstalleerde browser Chrome. En aangezien Samsung de partner is, is natuurlijk ook techniek als WiFi, Bluetooth, Dual side NFC, Micro HDMI en een 9000 mAh Lithium Polymeer accu aanwezig. Dus.. wat zeg je ervan? Alleen vandaag voor een speciaal prijsje!" .

Vergelijk prijzen van Samsung/Google Nexus 10 16GB op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Samsung/Google Nexus 10 16GB op Prijsvergelijkers.com