We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Samsung Galaxy Y met autolader en 16GB SDHC

Dagaanbieding Samsung Galaxy Y met autolader en 16GB SDHC
Voeg 'Samsung Galaxy Y met autolader en 16GB SDHC met euro korting!' aan nujij Voeg 'Samsung Galaxy Y met autolader en 16GB SDHC met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Samsung Galaxy Y met autolader en 16GB SDHC met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Samsung Galaxy Y met autolader en 16GB SDHC met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Samsung Galaxy Y met autolader en 16GB SDHC met euro korting!' aan technorati Voeg 'Samsung Galaxy Y met autolader en 16GB SDHC met euro korting!' aan myspace Voeg 'Samsung Galaxy Y met autolader en 16GB SDHC met euro korting!' aan Facebook
Een snelle processor, een handige camera, een handzaam formaatje met elegante uitstraling en een 3-inch groot scherm om alles op te tonen; de Samsung Galaxy Y is een leuke instapsmartphone. Om gelijk goed uitgerust te zijn, krijg je er van ons ook alvast een autolader bij en een 16GB SDHC waarmee je gelijk het 160MB interne opslaggeheugen kunt uitbreiden! .

Vergelijk prijzen van Samsung Galaxy Y met autolader en 16GB SDHC op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Samsung Galaxy Y met autolader en 16GB SDHC op Prijsvergelijkers.com