We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Samsung Galaxy S4 Mini

Dagaanbieding Samsung Galaxy S4 Mini
Voeg 'Samsung Galaxy S4 Mini met euro korting!' aan nujij Voeg 'Samsung Galaxy S4 Mini met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Samsung Galaxy S4 Mini met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Samsung Galaxy S4 Mini met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Samsung Galaxy S4 Mini met euro korting!' aan technorati Voeg 'Samsung Galaxy S4 Mini met euro korting!' aan myspace Voeg 'Samsung Galaxy S4 Mini met euro korting!' aan Facebook
Tel jij liever geen kapitaal neer voor een nieuwe smartphone, maar wil je wel alle nieuwste functies? Hebben we 4 woorden voor je: Samsung. Galaxy. S4. Mini. Deze Android-smartphone van Samsung is dan wel een stuk kleiner dan de Samsung Galaxy S4, maar beschikt over veel functies die je ook in de grote jongen tegenkomt. De 1.7 GHz dual-core processor kan zich prima staande houden en ook is de telefoon uitgerust met Android Jelly Bean, dat een lading optimalisaties en functies bevat die vorige Android-versies missen. Daarnaast heeft het toestel een 4G-antenne die op alle Nederlandse frequenties werkt. Hiermee hoef je je dus nooit meer zorgen te maken over sloom of haperend internet. Deze briljante smartphone heeft 8GB aan interne opslag, en dat kun je met een microSD van max. 64GB nog eenvoudig uitbreiden. De camera's aan de voor en achterkant zijn respectievelijk 1,9 en 8 megapixel en de camera aan de achterkant heeft vanzelfsprekend een LED-flitser. Filmen doet de Galaxy in Full-HD met 30 beelden per seconde. Adembenemend én razendsnel dus, deze Galaxy S4 mini van Samsung, bestel 'm snel! .

Vergelijk prijzen van Samsung Galaxy S4 Mini op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Samsung Galaxy S4 Mini op Prijsvergelijkers.com