We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB

Dagaanbieding Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB
Voeg 'Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB met euro korting!' aan nujij Voeg 'Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB met euro korting!' aan technorati Voeg 'Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB met euro korting!' aan myspace Voeg 'Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB met euro korting!' aan Facebook
Het kleine broertje van de Note 10.1 en de grote broer van de Note I en II: de Samsung Galaxy Note 8.0. Niet te groot, niet te klein, gewoon precies goed! Door de afgeronde hoeken voelt de Note 8.0 zacht aan en ligt prettig in de hand. Uiteraard is ook de Note 8 voorzien van de bekende Note-gemakken als Smart Rotate, verschillende toepassingen voor de inbegrepen S-pen, airview en multiwindow. Kies je ervoor om de Note 8 met de stylus te bedienen in plaats van met je vingers, dan heeft Samsung een aantal speciaal daarvoor ontworpen apps voor je: notities maken in Awesome Note bijvoorbeeld en deze opslaan in de cloud, een tekenspelletje spelen in Stickman of schetsen in SketchBook. Maar je maakt of bewerkt ook de mooiste creaties met Adobe Photoshop Touch en Adobe Ideas. De notities die je op het scherm maakt worden bovendien door de Note omgezet in typeletters. Zelfs de lastigste handschriften zet hij om, dus ook jouw hanepoten! Handig. Door de 1,6 GHz Quad Core processor en het 2GB RAM-geheugen is multitasken geen enkel probleem dus je kunt rustig een mail openen en ondertussen notities maken. 16GB intern opslaggeheugen is standaard, en met een microSD kaartje kun je dat nog met maximaal 64GB uitbreiden. Ook lezen is comfortabel met de Note 8 dankzij de speciale e-Reader modus. De Note past zich automatisch aan naar optimale omstandigheden voor langdurig lezen. Alles wat je wilt om te werken en ontspannen in een compacte tablet: De Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB! .





Vergelijk prijzen van Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Samsung Galaxy Note 8.0 WiFi 16GB op Prijsvergelijkers.com