We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van VSdeal.com

Sale 6 of 12 x Fruit of the Loom T-shirts

Dagaanbieding Sale 6 of 12 x Fruit of the Loom T-shirts
Voeg 'Sale 6 of 12 x Fruit of the Loom T-shirts met 122.05 euro korting!' aan nujij Voeg 'Sale 6 of 12 x Fruit of the Loom T-shirts met 122.05 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Sale 6 of 12 x Fruit of the Loom T-shirts met 122.05 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Sale 6 of 12 x Fruit of the Loom T-shirts met 122.05 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Sale 6 of 12 x Fruit of the Loom T-shirts met 122.05 euro korting!' aan technorati Voeg 'Sale 6 of 12 x Fruit of the Loom T-shirts met 122.05 euro korting!' aan myspace Voeg 'Sale 6 of 12 x Fruit of the Loom T-shirts met 122.05 euro korting!' aan Facebook
MEGAstunt 6 of 12 stuks Witte Fruit of the Loom V-hals of Ronde Hals T-shirts. Winter of zomer deze shirts kunt u altijd gebruiken!! Vsdeal zegt: vandaag weer Back to Basics.....herinnert u zich deze nog nog nog nog!Het is net als een weekend zonder overdosis gezelligheid of racen zonder gordel om, wanneer de basis niet goed is ben je met half werk bezig. Ook jezelf elke dag in een outfit hijsen wil je niet half doen. Voor een goede basis in je kledingkast schaf je deze klassieke basics in het wit met een ronde of V hals van Fruit of the Loom aan. Vanaf € 16,95 heb je er 6 of 12 stuks, dus je hoeft niet eens 1 keer per week te wassen (waarde € 139,-).Tijdloos, een bestseller in Europa en van topkwaliteit: Fruit of the Loom betekent niet voor niets ‘fruit van het weefgetouw’. Voor hen die nog nooit een Fruit of the Loom T-shirt hebben gedragen – en voor de anderen die al wel fan zijn – nu kan je de schade inhalen. Je hoeft alleen de juiste maat (S, M, L, XL of XXL) te kiezen en... done. Basic Fashion Apparel, aantal: 6 witte T-Shirts met een ronde of V hals hals komen jouw kant op.Specificaties:• Kwaliteit: 160 gr/ m2• Materiaal: 100% Katoen• Pasvorm: normal-fit 1x1 rib binding bij de neklijnFruit of the Loom is al 150 jaar een begrip in de textielwereld. Het van origine een Amerikaanse merk staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid. Daarom is dit merk de vaste keuze van een grote groep trouwe afnemers. Ook de herkenbaarheid van dit A-merk is voor velen een belangrijke reden om voor Fruit of the Loom te kiezen. De T-shirts van 100% katoen hebben een mooie hals.Kwaliteit betaal je voor (alleen niet vandaag!!).Onder overhemden, voor het sporten, tijdens koude nachten om in te slapen en zo makkelijk in de wasmand want het is gewoon simpel wit. En simpel wit staat ook altijd op een spijkerbroek. Mits van goede kwaliteit en pasvorm natuurlijk. Ze hebben een V of ronde hals en een perfecte pasvorm.Voor de LadiesEn nu we het toch over grote witte t-shirts hebben, een oproep aan de dames. Hou nou eens een keer op met het stelen van de t-shirts die met pijn en moeite online besteld zijn, het manvolk heeft er schoon genoeg van! Trek ze nooit aan, onder geen voorwaarde. Vooral niet op een luie dag na een actieve nacht en al helemáál niet om er in de keuken een eitje in te gaan bakken! Met die verwarde haardos op blote voetjes, zijn jullie nou helemaal betoeterd..
In de winkel voor € 139.00Bij VSdeal.com maar€ 16.95
Vergelijk prijzen van Sale 6 of 12 x Fruit of the Loom T-shirts op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Sale 6 of 12 x Fruit of the Loom T-shirts op Prijsvergelijkers.com