We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van PriceX

Saeco Xsmall Steam, zwart

Dagaanbieding Saeco Xsmall Steam, zwart
Voeg 'Saeco Xsmall Steam, zwart met 50.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Saeco Xsmall Steam, zwart met 50.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Saeco Xsmall Steam, zwart met 50.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Saeco Xsmall Steam, zwart met 50.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Saeco Xsmall Steam, zwart met 50.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Saeco Xsmall Steam, zwart met 50.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Saeco Xsmall Steam, zwart met 50.00 euro korting!' aan Facebook
Xsmall Steam biedt bijna alle ongelooflijke voordelen die de Xsmall Plus ook heeft. Dankzij het stoompijpje is het mogelijk om ook specialiteiten op basis van melk te bereiden. Eenvoudig in gebruik dankzij een interface met vier verlichte leds. De behuizing van de machine, gerealiseerd in de elegante black versie, is uniek net als de koffie die ermee gemaakt wordt.

Xsmall design
Alles kan worden bediend vanaf de voorkant van de machine wat het mogelijk maakt dit uniek stuk in een beperkte ruimte te plaatsen en zelfs de kleinste keuken met goede smaak in te richten.

LED interface
De Xsmall is heel comfortabel: Om van een perfecte espresso te genieten moet je enkel even de knop omdraaien..

In de winkel voor € 299.00Bij PriceX maar€ 249.00
Vergelijk prijzen van Saeco Xsmall Steam, zwart op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Saeco Xsmall Steam, zwart op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van PriceX
  SMS
_
naar