We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Saeco Talea Giro Espresso Machine

Dagaanbieding Saeco Talea Giro Espresso Machine
Voeg ' Saeco Talea Giro Espresso Machine met euro korting!' aan nujij Voeg ' Saeco Talea Giro Espresso Machine met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Saeco Talea Giro Espresso Machine met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Saeco Talea Giro Espresso Machine met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Saeco Talea Giro Espresso Machine met euro korting!' aan technorati Voeg ' Saeco Talea Giro Espresso Machine met euro korting!' aan myspace Voeg ' Saeco Talea Giro Espresso Machine met euro korting!' aan Facebook
Van 549.95 euro
Prijs: 333,00 euro
Product omschrijving: Deze Saeco Talea Giro is een mijlpaal op het gebied van moderne koffietechnologie. In alle opzichten is deze Saeco een genot voor het oog en natuurlijk ook voor de tong! Dankzij het innovatieve Seaco Brewing Systeem kun je met een kleine draai kiezen uit verschillende soorten koffie! Een sterk Italiaans kopje koffie, een lekkere espresso of een heerlijke slappe Amerikaanse bak, het kan allemaal! De leklade is in hoogte verstelbaar, waardoor de afstand tussen leklade en kopje van 7 tot 14 cm verstelbaar is! En dankzij de Rapid Steam technologie kun je in no-time melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of razend snel water heet maken voor een kopje soep! Bovendien kun je genieten van heerlijk verse koffie omdat je deze Saeco Talea Ring Plus gewoon gevuld kan worden met koffiebonen. De ingebouwde koffiemolen maalt de bonen en zet hiermee meteen in mum van tijd de heerlijkste koffie. Ook kun je de koffie eenvoudig aanpassen naar je eigen smaak dankzij de verstelbare maalgraad van de bonen en de verstelbare koffiesterkte! Naast het genot van superverse koffie is deze Saeco natuurlijk ook een prachtige accessoire in je keuken. Met zijn zilveren en titanium tinten en verchroomde onderdelen geven dit volautomatische apparaat ook nog eens een glanzend en modern aanzien. Dus wil je voortaan genieten van ├ęchte, verse koffie die precies is afgestemd op je eigen smaak? Dan is deze Saeco Talea Giro het ideale apparaat voor in je keuken!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Saeco Talea Giro Espresso Machine op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Saeco Talea Giro Espresso Machine op Prijsvergelijkers.com