We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van VSdeal.com

Rubbermaid Voorraadbox Nieuw

Dagaanbieding Rubbermaid Voorraadbox Nieuw
Voeg 'Rubbermaid Voorraadbox Nieuw met 49.05 euro korting!' aan nujij Voeg 'Rubbermaid Voorraadbox Nieuw met 49.05 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Rubbermaid Voorraadbox Nieuw met 49.05 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Rubbermaid Voorraadbox Nieuw met 49.05 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Rubbermaid Voorraadbox Nieuw met 49.05 euro korting!' aan technorati Voeg 'Rubbermaid Voorraadbox Nieuw met 49.05 euro korting!' aan myspace Voeg 'Rubbermaid Voorraadbox Nieuw met 49.05 euro korting!' aan Facebook
Rubbermaid Voorraadbox 3300ml nieuw in Nederland from the USA.Rubbermaid Premier voorraad box met rubbere afsluiting. Om bijvoorbeeld de paaseieren in te bewaren!!VSDEAL bied u vandaag een set van 4 voorraad boxen aan die voor vele keuken doeleinden zijn te gebruiken. Deze voorraad boxen zijn ideaal om eten en voorraden in te bewaren. Of de box nu in de diepvries moet of juist in de magnetron, het is allemaal mogelijk. Vieze luchtjes blijven in deze box niet hangen omdat deze gemaakt is van duurzaam materiaal namelijk Tritan™ kunststof. De rubber deksel sluit door het Flex & Seal™ systeem naadloos aan, zodat het eten langer vers blijft. Ook groenten en fruit blijven vers en knapperig. Dit top kwaliteit product mag gewoon niet ontbreken in uw keuken. De voorraad box kan in de magnetron, in de vriezer en is vaatwasmachinebestendig. Rubbermaid wordt in Amerika veel in restaurants gebruikt voor de professionele keuken.Rubbermaid is al meer dan 70 jaar een bekende naam onder de huishoudelijke artikelen. Het begon allemaal met de klassieke huishoudelijke artikelen en het bedrijf is nu uitgegroeid tot een commercieel bedrijf met oog voor producten in en om het huis. Rubbermaid is één van de slechts honderd bedrijven die invloed uitoefent op de Amerikaanse manier van leven. Rubbermaid biedt dé manier van organiseren in de keuken.Kenmerken: Eenvoudig Seal: Flex & Seal deksels lock in versheid en zijn gemakkelijk te sluiten en te openen Easy Clean: Is vervaardigd van duurzaam onbreekbaar kunststof. Dit unieke materiaal is tevens bestand tegen vlekken en geuren en blijft levenslang doorzichtig!Easy Store: Gemakkelijk te vinden deksels klikt op de onderkant van de doos en aan elkaar. Basis en deksel klikt in elkaar .
In de winkel voor € 69.00Bij VSdeal.com maar€ 19.95
Vergelijk prijzen van Rubbermaid Voorraadbox Nieuw op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Rubbermaid Voorraadbox Nieuw op Prijsvergelijkers.com