We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Rösle 4-delige keukenset

Dagaanbieding Rösle 4-delige keukenset
Voeg 'Rösle 4-delige keukenset met euro korting!' aan nujij Voeg 'Rösle 4-delige keukenset met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Rösle 4-delige keukenset met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Rösle 4-delige keukenset met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Rösle 4-delige keukenset met euro korting!' aan technorati Voeg 'Rösle 4-delige keukenset met euro korting!' aan myspace Voeg 'Rösle 4-delige keukenset met euro korting!' aan Facebook
Graag willen wij even de attentie van iedereen die graag lekker eet en van koken houdt. Want de deal die wij vandaag hebben is er één waar jij perfect mee uit de voeten kunt. Een fijne Rösle messenset van Duitse topkwaliteit die lang scherp blijft en lekker in de hand ligt. De set bestaat uit een stevige houten snijplank. Voor het snijwerk zit er een koksmes en een vleesmes in de set, de eerste is uiteraard multifunctioneel en voor praktisch alles te gebruiken. Het snijden van groenten en fruit wordt een gemakkelijke klus met dit mes. De tweede is perfect om bijvoorbeeld een ossenhaas te portioneren of je zojuist gebakken biefstuk te trancheren. Beide messen zijn uit de speciale X50CrMoV 15 staallegering gemaakt. Deze legering is een combinatie van carbon, chromium en vanadium waardoor de messen zeer lang en extreem scherp blijven. Naast de messen zit er een keukenschaar in de set, zodat je bijvoorbeeld kip kunt knippen. Daarnaast roesten de messen een stuk minder snel. Zorg dus dat jij je keuken compleet maakt met deze set van topkwaliteitsproducten en kook zoals een sterrenchef. .

Vergelijk prijzen van Rösle 4-delige keukenset op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Rösle 4-delige keukenset op Prijsvergelijkers.com