We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van PokerDeal

Roulette borrelspel

Dagaanbieding Roulette borrelspel
Voeg 'Roulette borrelspel met euro korting!' aan nujij Voeg 'Roulette borrelspel met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Roulette borrelspel met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Roulette borrelspel met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Roulette borrelspel met euro korting!' aan technorati Voeg 'Roulette borrelspel met euro korting!' aan myspace Voeg 'Roulette borrelspel met euro korting!' aan Facebook
Vandaag in de aanbieding een klassieker onder de drankspelletjes. Een super gevaarlijk drinkspelletje voor diegenen die van een gokje houdt! Wees je ervan bewust! Er zijn geen winnaars of verliezers in dit roulette spel, dit spel is gemaakt om uitsluitend te gebruiken voor fun en entertainment doeleinden. Geniet, maar drink met mate..In de doos van het roulette borrelspel zitten de volgende items: - 1 x roulette wiel- 1 x roulette kogeltje- 16 x borrelglaasjes.
Bij PokerDeal maar€ 12.95
Vergelijk prijzen van Roulette borrelspel op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Roulette borrelspel op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van PokerDeal
  SMS
_
naar