We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 123dagaanbieding.nl

Rotato Express

Dagaanbieding Rotato Express
Voeg 'Rotato Express met euro korting!' aan nujij Voeg 'Rotato Express met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Rotato Express met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Rotato Express met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Rotato Express met euro korting!' aan technorati Voeg 'Rotato Express met euro korting!' aan myspace Voeg 'Rotato Express met euro korting!' aan Facebook

De Rotato Express, ook wel de allesschiller genoemd. Een handig apparaat waarmee u alle fruitsoorten en aardappels automatisch kunt schillen. Denk aan komkommers, appels, peren, courgettes, kiwi's, aardappels enz… Het apparaat werkt op 4 AA batterijen, welke ook worden meegeleverd. Kortom een handig apparaat voor in de keuken, maar ook speciaal voor mensen die weinig kracht in hun handen hebben of last van hun spieren/gewrichten hebben waar dit apparaat een uitkomst voor is.

.

Bij 123dagaanbieding.nl maar€ 21.99




Vergelijk prijzen van Rotato Express op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Rotato Express op Prijsvergelijkers.com