We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

RIMMEL LONDON MASCARA

Dagaanbieding RIMMEL LONDON MASCARA
Voeg 'RIMMEL LONDON MASCARA met 10.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'RIMMEL LONDON MASCARA met 10.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'RIMMEL LONDON MASCARA met 10.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'RIMMEL LONDON MASCARA met 10.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'RIMMEL LONDON MASCARA met 10.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'RIMMEL LONDON MASCARA met 10.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'RIMMEL LONDON MASCARA met 10.00 euro korting!' aan Facebook
Een meisjesfly vandaag! We hebben weer een mascara. Dat spul is vaak zo duur dat u het graag zou proberen vóór het aanschaffen. Maar ondanks de testers in de winkel koopt men mascara toch vaak zonder te weten wat erin zit. Met een tester uit de winkel wil geen mens haar gezicht aanraken, op een paar blutte tieners na misschien. Het duurt een paar miskopen voordat de vaste mascara gevonden is. Daarom hebben we hier geprobeerd om iemand zo gek te vinden om het uit te proberen. Dat bleek moeilijk. Geen meisjes op kantoor en louter onwillige jongens vandaag. We moeten de productomschrijving dus maar geloven, komt ‘ie…
.
.Rimmel over Glam’Eyes mascara vrij vertaald:
.Verleidelijk volume. Doet hoofden draaien. Nieuwe VolumFlex Borsteltje stileert wimpers voor sensationeel volume zonder plakken. Ultra soepele elasto-haartjes verzorgen elke afzonderlijke wimper, bedekt ze van wortel tot puntje voor een spectaculaire 7X grotere wimperintensiteit. Big Lash Seduction (we kregen het niet vertaald, doe vooral een poging in het forum!) High definition (da’s hetzelfde in het Nederlands). Maximale wimper impact. Onberispelijke definitie (dat viel dan wel weer te vertalen). Gladmakende formule glijdt door de wimpers… en vanaf hier wordt alles voor de derde keer gezegd - en het gaat nog wel even door ook.
.
.In 1DayFly taal:
.Als het uw eigen merk is, pak deze dan mee voor een goeie deal. Scheelt weer en hij is toch bijna op. En mascara aan de deur geleverd is ook leuk. Niet uw vaste merk? Mooi, kunt u hem een keer uitproberen want voor een tientje inclusief verzendkosten is het in de winkel niet te proberen. We hebben hem in de smaken Waterproof Black, Extreme Black, Brown en Black (niet extreem zwart, maar gewoon zwart. Echt!)
.
.
Tot morgen!


 Geen extra informatie beschikbaar.

In de winkel voor € 19.95Bij 1 DAY FLY maar€ 9.95




Vergelijk prijzen van RIMMEL LONDON MASCARA op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van RIMMEL LONDON MASCARA op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar