We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Eveline Cosmetics

Retinol Prestige Anti-Rimpel Oog creme

Dagaanbieding Retinol Prestige Anti-Rimpel Oog creme
Voeg 'Retinol Prestige Anti-Rimpel Oog creme met euro korting!' aan nujij Voeg 'Retinol Prestige Anti-Rimpel Oog creme met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Retinol Prestige Anti-Rimpel Oog creme met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Retinol Prestige Anti-Rimpel Oog creme met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Retinol Prestige Anti-Rimpel Oog creme met euro korting!' aan technorati Voeg 'Retinol Prestige Anti-Rimpel Oog creme met euro korting!' aan myspace Voeg 'Retinol Prestige Anti-Rimpel Oog creme met euro korting!' aan Facebook
Retinol Prestige Hyaluronzuur Anti-Wrinkle Eye Cream De crème maakt de huid perfect glad, zijdezacht en laat de huid er weer jong uitzien. Het verbetert de micro-circulatie en het voorkomen van de verschijning van wallen en kringen onder de ogen. INGREDIENTEN Pro-Retinol - een intensief werkende anti-rimpel ingrediënt dat de wederopbouw van gezonde huidcellen activeert. Het verzacht de huid maximaal, regelt de huid pigmentatie, en verbetert de structuur van de opperhuid optimaal.   Hyaluronzuur - een sterke natuurlijke vochtinbrengende substantie, die door de dermatologen is ontwikkeld om rimpels op te vullen. Pro-elastine - een voedend bestanddeel dat inwerkt op het cellulair niveau. Stimuleert de synthese van collageen en elastine, voorkomt effectief de ontwikkeling van rimpels, herstelt de elasticiteit van de huid, maakt glad en zorgt voor een natuurlijke spanning van de huid. Cafeïne - regelt de micro-circulatie van het bloed en voorkomt de verschijning van donkere kringen onder de ogen. Euphrasia Officinalis - heeft kalmerende, anti-inflammatoire en anti-allergische eigenschappen, verwijdert tekenen van vermoeidheid en irritatie, vermindert wallen en zorgt voor perfecte hydratatie van de huid rond de ogen. Pro-Retinol HYALURONZUUR PRO-elastine Het geheim - natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om in harmonie met de huid natuurlijke eigenschappen te garanderen. De huid is diep gevoed al na de eerste dag gebruiken! RESULTAAT - Zichtbare vermindering van rimpels - Minder wallen en donkere kringen - Goed gehydrateerde en stevige huid Inhoud 15 ml  .
In de winkel voor € 14.95
Vergelijk prijzen van Retinol Prestige Anti-Rimpel Oog creme op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Retinol Prestige Anti-Rimpel Oog creme op Prijsvergelijkers.com