We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Agroluxe

Prof Buitenarmatuur met Bewegingsmelder

Dagaanbieding Prof Buitenarmatuur met Bewegingsmelder
Voeg 'Prof Buitenarmatuur met Bewegingsmelder met 35.01 euro korting!' aan nujij Voeg 'Prof Buitenarmatuur met Bewegingsmelder met 35.01 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Prof Buitenarmatuur met Bewegingsmelder met 35.01 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Prof Buitenarmatuur met Bewegingsmelder met 35.01 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Prof Buitenarmatuur met Bewegingsmelder met 35.01 euro korting!' aan technorati Voeg 'Prof Buitenarmatuur met Bewegingsmelder met 35.01 euro korting!' aan myspace Voeg 'Prof Buitenarmatuur met Bewegingsmelder met 35.01 euro korting!' aan Facebook
Deze Sensor-Buitenarmatuur van Profile is de ideale oplossing als het erom gaat om fronten van huizen, opritten, stallen en bedrijfspanden bijzonder te verlichten. De oplettende schijnwerpers zijn van huis uit met de sterke maar zuinige R7 9 Watt spaarlamp uitgerust. Hiermee worden bijzondere blikvangers automatisch in het juiste licht geplaatst, gasten verwelkomd en ongenode gasten afgeschrikt. Deze slimme lampen zijn universeel inzetbaar en uitgerust met een hoogwaardige en sterke keramische reflector. Het fraaie design maakt deze lampen helemaal af en de state of te art sensor draagt zorg dat de lamp alleen brand wanneer u dat wenst.Tevens heeft deze lamp het voordeel dat deze is voorzien van een continufunctie, met deze functie kunt u de armatuur continu laten branden (de sensor is dan niet meer werkzaam.). Hiertoe dient u de schakelaar waar het armatuur op aangesloten is, in 1 seconde aan-uit-aan te zetten, nu zal de armatuur continu blijven branden, ideaal wanneer u liever handmatig aan en uitschakeling zou wensen op specifieke plaatsen Deze lamp is eenvoudig te bevestigen en voorzien van roestvrijstalen schroeven. Geen moeilijke installatie maar gewoon aansluiten en de sensor afstellen en klaar. Onmisbaar bij uw voor- achter en/of garagedeur, eigenlijk overal waar licht gewenst is. Verwelkomt gasten met een warm licht en schrikt inbrekers af doordat deze automatisch aanspringt. Kortom de ideale Buitenverlichting voor ieder huis en gebouw. Verwelkom gasten en schrik ongenode gasten af met deze design sensor spaarlamp straler..
In de winkel voor € 49.95Bij Agroluxe maar€ 14.94




Vergelijk prijzen van Prof Buitenarmatuur met Bewegingsmelder op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Prof Buitenarmatuur met Bewegingsmelder op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Agroluxe
  SMS
_
naar