We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iChica

Princess Chrystal Line Hair Care Set met Swarovski Kristallen

Dagaanbieding Princess Chrystal Line Hair Care Set met Swarovski Kristallen
Voeg 'Princess Chrystal Line Hair Care Set met Swarovski Kristallen met 40.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Princess Chrystal Line Hair Care Set met Swarovski Kristallen met 40.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Princess Chrystal Line Hair Care Set met Swarovski Kristallen met 40.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Princess Chrystal Line Hair Care Set met Swarovski Kristallen met 40.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Princess Chrystal Line Hair Care Set met Swarovski Kristallen met 40.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Princess Chrystal Line Hair Care Set met Swarovski Kristallen met 40.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Princess Chrystal Line Hair Care Set met Swarovski Kristallen met 40.00 euro korting!' aan Facebook
Complete Swarovski haarset van Princess Wil jij deze zomer ook gezien worden op de terrasjes, op het strand en op de boulevard? Dan is een goed gestyled kapsel natuurlijk geen overbodige luxe! Maar iedereen kent het frustrerende badkamer ritueel waarbij je kapsel gewoon niet meewerkt en compleet onhandelbaar is. Dat is vanaf nu verleden tijd met de prachtige Princess Chrystal Line Hair Care set met Swarovski kristallen! Deze luxe beautyset met zwart "piano effect" en prachtige Swarovski-kristallen is een waar compliment voor jezelf en de badkamer. De föhn heeft een indrukwekkend vermogen van 1600 Watt en droogt je haar in no-time. Met 2 blaas- en temperatuurstanden en 2 verwisselbare opzetborstels kun je je haar stylen zoals jij dat wilt. En mocht je een keer in de stemming zijn voor krullen dan kun je altijd de krulborstel gebruiken om jouw haardos een hippe krullende look te geven. Welk kapsel je ook hebt, de Princess Crystal Line Hair Care Set met Swarovski-kristallen is de perfecte haarverzorgingsset voor jou!.
In de winkel voor € 59.95Bij iChica maar€ 19.95
Vergelijk prijzen van Princess Chrystal Line Hair Care Set met Swarovski Kristallen op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Princess Chrystal Line Hair Care Set met Swarovski Kristallen op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van iChica
  SMS
_
naar