We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Princess New Classics Fresh Juicer

Dagaanbieding Princess New Classics Fresh Juicer
Voeg ' Princess New Classics Fresh Juicer met euro korting!' aan nujij Voeg ' Princess New Classics Fresh Juicer met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Princess New Classics Fresh Juicer met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Princess New Classics Fresh Juicer met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Princess New Classics Fresh Juicer met euro korting!' aan technorati Voeg ' Princess New Classics Fresh Juicer met euro korting!' aan myspace Voeg ' Princess New Classics Fresh Juicer met euro korting!' aan Facebook
Van 59.95 euro
Prijs: 29,95 euro
Product omschrijving: Wie houdt er nou niet van een lekker glaasje vers geperste sinasappelsap? Zondag ochtend bij het ontbijt of na het sporten, met de Princess New Classics Fresh Juicer heb je in een handomdraai een heerlijke glaasje verse sinasappelsap. De Juicer is uitgevoerd in robuust verchroomd staal en is geschikt voor alle soorten citrusvruchten; mandarijntjes, grapefruits, citroenen en natuurlijk sinasappels. Met de bijgeleverde perskegels kun je moeiteloos de grootste en kleinste citrusvruchten tot sap persen. Het apparaat heeft een verstelbare tuit en een druppelstop waarmee je het sapreservoir kunt afsluiten om druppelen te voorkomen. Met de schuif aan de buitenkant van het apparaat maak je de opening waar het sap door naar buiten stroomt groter of kleiner, zodat je de hoeveelheid vruchtvlees in het sap zelf kunt regelen. Hoe groter de opening, hoe meer vruchtvlees er meekomt. En daarbij is de Juicer opgebouwd uit verschillende onderdelen die eenvoudig uit elkaar te halen zijn. Daardoor is het apparaat super eenvoudig schoon te maken! Dus met de Princess New Classics Fresh Juicer maak je in no-time en met het grootste gemak je favoriete Citrussap!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Princess New Classics Fresh Juicer op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Princess New Classics Fresh Juicer op Prijsvergelijkers.com