We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks

Polo´s van Lacoste

Dagaanbieding Polo´s van Lacoste
Voeg 'Polo´s van Lacoste met 100.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Polo´s van Lacoste met 100.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Polo´s van Lacoste met 100.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Polo´s van Lacoste met 100.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Polo´s van Lacoste met 100.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Polo´s van Lacoste met 100.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Polo´s van Lacoste met 100.00 euro korting!' aan Facebook
Meerdere kleurenLacoste:Lacoste is een sportswear legende in de traditionele zin. Het kleding-en schoenenmerk werd door de Fransman René Lacoste opgericht. Hij was één van de succesvolste tennisspelers van de jaren `20. Na het beëindigen van zijn sportcarrière begon Lacoste met het ontwerpen van Lacoste schoenen en kleding. Deze ontwerpen werden speciaal voor de tennissport ontwikkeld. Het tegenwoordig legendarische polohemd ontwierp Lacoste in een bijzondere stof dat bij het tennissen luchtiger was dan de traditionele shirts. Lacoste was daarbij ook het eerste merk dat het logo op de voorkant van de kleding aanbracht. De kenmerkende Lacoste krokodil is in de loop der jaren uitgegroeid tot een felbegeerd statussymbool en identificeert zich met een bijzonder fijne en geciviliseerde sportiviteit. De polo’sVandaag een speciale polo uit de Lacoste Live collectie, de polo’s zijn voorzien van een grote geborduurder krokodil ! Lacoste is één van de beste in het maken van polo’s. De polo’s van dit merk staan bekend om zijn kwaliteit en de juiste pasvorm. De polo’s bieden wij aan in verschillende frisse kleuren en zijn uiteraard voorzien van de bekende krokodil op de linkerborst. Alleen vandaag te bestellen met maar liefst 71% korting.-Merk: Lacoste-Artikel: Polo´s -Pasvorm: Regular (Normaal)-Kwaliteit: 100% katoen -Adviesprijs: € 139,95-Onze prijs: € 39,95-Kortingspercentage: 71 %Levertijd:De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagenVerzendkosten:De verzendkosten van dit artikel bedragen € 3,95.
In de winkel voor € 139.95Bij Elke Dag Iets Leuks maar€ 39.95
Vergelijk prijzen van Polo´s van Lacoste op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Polo´s van Lacoste op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Elke Dag Iets Leuks
  SMS
_
naar