We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Gaveactie.nl

Poker (starter) bundel

Dagaanbieding Poker (starter) bundel
Voeg 'Poker (starter) bundel met 30.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Poker (starter) bundel met 30.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Poker (starter) bundel met 30.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Poker (starter) bundel met 30.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Poker (starter) bundel met 30.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Poker (starter) bundel met 30.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Poker (starter) bundel met 30.00 euro korting!' aan Facebook
Net als in veel Europese landen is in Nederland sinds het begin van de 21ste eeuw  een grote belangstelling voor poker ontstaan, met als gevolg een sterke groei in het aantal georganiseerde pokertoernooien en cashgames (buiten het Holland Casino om). Op scholen en universiteiten is poker met rap tempo een 'blijver' aan het worden. Maar ook thuis of in de kroeg !! Vandaar dat wij vandaag deze leuke poker (starter) bundel voor u hebben.Bestaande uit: - een opvouwbare pokertafel voor 8 spelers met houder voor de fiches en een glas.- kaartenschudder voor 1 pak spelkaarten- aluminium koffer met 200 chips, 2 kaartspelen, Big Blind Small Blind en Dealer chip, stoffen speelkleed en boekje met de spelregels.Gegarandeerd uren speel plezier !!.
In de winkel voor € 69.95Bij Gaveactie.nl maar€ 39.95
Vergelijk prijzen van Poker (starter) bundel op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Poker (starter) bundel op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Gaveactie.nl
  SMS
_
naar