We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Pioneer SC-1223-K

Dagaanbieding Pioneer SC-1223-K
Voeg 'Pioneer SC-1223-K met euro korting!' aan nujij Voeg 'Pioneer SC-1223-K met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Pioneer SC-1223-K met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Pioneer SC-1223-K met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Pioneer SC-1223-K met euro korting!' aan technorati Voeg 'Pioneer SC-1223-K met euro korting!' aan myspace Voeg 'Pioneer SC-1223-K met euro korting!' aan Facebook
De SC-1223 is jouw toegangsticket tot de verbluffende wereld van home-entertainment, dankzij de kracht en de finesse van Pioneer’s Klasse D-versterking. Met deze veelzijdige AV-receiver kan je talloze apparaten aansluiten via een veelheid aan digitale ingangen. Met 8 HDMI-ingangen, waarvan een MHL-compatibele ingang voor een verbinding met je Android-smartphone, beschik je over vele aansluitmogelijkheden. Dankzij de digitale aansluiting op de voorzijde van het apparaat kan je je iPhone, iPod touch of iPad aansluiten. De SC-1223 is klaar voor hoge-resolutie muziekbestanden, gapless playback, 4K Ultra HD-video en multi-zone functionaliteit. De gratis iControlAV2013 app van Pioneer zorgt voor een eenvoudige aansturing van je receiver. Daarnaast biedt de receiver de mogelijkheid tot het afspelen van audio-bestanden die zijn opgeslagen in het Direct Streaming Digital (DSD)-formaat via de voorste USB...Naast de fysieke verbindingen, kan je de inhoud van je smartphone streamen via DLNA of AirPlay. Via de ingebouwde ECO-modus kan je energie besparen zonder in te leveren op geluid en video prestaties. .

Vergelijk prijzen van Pioneer SC-1223-K op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Pioneer SC-1223-K op Prijsvergelijkers.com