We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Philips SalonStraight Glamour Haarstyler

Dagaanbieding Philips SalonStraight Glamour Haarstyler
Voeg 'Philips SalonStraight Glamour Haarstyler met euro korting!' aan nujij Voeg 'Philips SalonStraight Glamour Haarstyler met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Philips SalonStraight Glamour Haarstyler met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Philips SalonStraight Glamour Haarstyler met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Philips SalonStraight Glamour Haarstyler met euro korting!' aan technorati Voeg 'Philips SalonStraight Glamour Haarstyler met euro korting!' aan myspace Voeg 'Philips SalonStraight Glamour Haarstyler met euro korting!' aan Facebook
Regelmatig zie je hier mediaspelers, tv’s, pc’s en ander leuk speelgoed voorbijkomen. Je zou haast denken dat we een stel contactgestoorde zolderkluizenaars zijn. Maar niets is minder waar. Ook wij trekken er wel eens op uit. Maken de straten onveilig en flaneren over de boulevards. En daarvoor moeten we er natuurlijk wel op ons zondags uitzien. En dan ben je er niet met alleen zo’n mooi iBOOD t-shirt, ook de rest is piekfijn verzorgd. Wat we daarvoor gebruiken? Onder andere deze Philips SalonStraight Glamour Stijltang! Deze is perfect omdat hij vanwege geanodiseerde titanium platen ideaal is om te gebruiken in combinatie met onze favoriete waxjes, gelletjes en spraytjes. Heerlijk gewoon. Het hete gedeelte heeft binnen 30 seconden al een temperatuur van 100 graden Celsius bereikt. Wat natuurlijk perfect is: iedere vrijdag staan we elkaar te verdringen voor de spiegel op de WC in het kantoor om maar zo snel mogelijk klaar te zijn voor het weekend. De extra grote platen helpen daar aan mee. Ze zijn 20% groter dan gebruikelijk waardoor we nog sneller klaar zijn. Nu we er zo over nadenken: deze stijltang zou niet misstaan in een professionele omgeving. Een snoerlengte van zo’n drie meter en de EHD+ keramische technologie zouden immers niet misstaan in een echte kapsalon. Maar goed, wat jij ermee doet moet je zelf maar weten. Wij hebben in ieder geval ons kapsel weer piekfijn in orde. Dankzij deze stijltang gaan we ieder etentje, sollicitatiegesprek of avondje uit vol vertrouwen tegemoet! Maak jouw kapsel ook een succes met deze Philips SalonStraight Glamour Stijltang! .

Vergelijk prijzen van Philips SalonStraight Glamour Haarstyler op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Philips SalonStraight Glamour Haarstyler op Prijsvergelijkers.com