We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van VSdeal.com

Philips PowerLife Batterij 48x

Dagaanbieding Philips PowerLife Batterij 48x
Voeg 'Philips PowerLife Batterij 48x met 35.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Philips PowerLife Batterij 48x met 35.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Philips PowerLife Batterij 48x met 35.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Philips PowerLife Batterij 48x met 35.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Philips PowerLife Batterij 48x met 35.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Philips PowerLife Batterij 48x met 35.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Philips PowerLife Batterij 48x met 35.00 euro korting!' aan Facebook
Vandaag bij vsdeal in de aanbieding:PowerLife Batterijen van Philips. Tijdens Sinterklaas of Kerst een hoop cadeaus gekregen die werken op batterijen? Wij hebben voor u nu de superdeal. 48 batterijen voor een prijs van €14,95. • De alkalinetechnologie garandeert energie voor apparaten met een hoog energieverbruik.• Universele symbolen op de verpakking verklaren hoe en waar de batterij kan of moet worden gebruikt.• Philips biedt een complete reeks van de meest gebruikte batterijen (AA, AAA,) in verschillende verpakkingsvariaties om aan uw behoeften te voldoen.• Deze Philips-batterijen zijn gegarandeerd vrij van schadelijke zware metalen zoals cadmium, kwik en lood.• Alkalinebatterijen zijn zes keer beter dan de gemiddelde zink-koolstofbatterijen.• Wanneer batterijen niet worden gebruikt, verliezen ze energie. Wij garanderen dat de batterij minstens 80% van zijn oorspronkelijke energie behoudt tijdens de opgegeven houdbaarheidsduur..
In de winkel voor € 49.95Bij VSdeal.com maar€ 14.95
Vergelijk prijzen van Philips PowerLife Batterij 48x op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Philips PowerLife Batterij 48x op Prijsvergelijkers.com