We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Philips myLiving Spotlamp

Dagaanbieding Philips myLiving Spotlamp
Voeg 'Philips myLiving Spotlamp met euro korting!' aan nujij Voeg 'Philips myLiving Spotlamp met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Philips myLiving Spotlamp met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Philips myLiving Spotlamp met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Philips myLiving Spotlamp met euro korting!' aan technorati Voeg 'Philips myLiving Spotlamp met euro korting!' aan myspace Voeg 'Philips myLiving Spotlamp met euro korting!' aan Facebook
Een retro ontwerp gecombineerd met moderne technologie: dat is deze myLiving spotlamp van Philips. Het design herinnert aan een stijl uit de jaren 50 terwijl het gebruikte materiaal en kleur – metaal, kleur: wit – deze spotlamp helemaal nu maken. Zo is hij functioneel en tegelijkertijd buitengewoon sierlijk waarmee elke ruimte een decoratief tintje te geven is. De halogeenlampen in de spots geven een verrassende hoeveelheid sprankelend en warm wit licht met een kleurtemperatuur van 2800 K dat gebruikt kan worden voor algemene, maar ook accentverlichting. Met dit gebundelde licht kunt u, in combinatie met de draaibare spots en een dimmer (niet meegeleverd), elk detail of object in uw interieur benadrukken of de perfecte sfeer scheppen. En in vergelijking met traditionele lichtbronnen is deze Philips-verlichting ook nog eens energiezuinig. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. .

Vergelijk prijzen van Philips myLiving Spotlamp op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Philips myLiving Spotlamp op Prijsvergelijkers.com