We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Priceattack

Philips LivingColors Mini

Dagaanbieding Philips LivingColors Mini
Voeg 'Philips LivingColors Mini met euro korting!' aan nujij Voeg 'Philips LivingColors Mini met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Philips LivingColors Mini met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Philips LivingColors Mini met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Philips LivingColors Mini met euro korting!' aan technorati Voeg 'Philips LivingColors Mini met euro korting!' aan myspace Voeg 'Philips LivingColors Mini met euro korting!' aan Facebook

Kleur je woning naar jouw stemming en voel je nog meer thuis in eigen huis! Philips LivingColors Mini biedt de allernieuwste verlichtingstrend voor in huis. Raak simpelweg het intuïtieve, aanraakgevoelige kleurenwiel op de lamp aan en selecteer een van de 256 kleuren. Zo creëert u wanneer u maar wilt een totaal nieuwe sfeer.

Ben je vrolijk en wil je dat terug zien in huis? Roze of blauw maken het nog vrolijker. Smoorverliefd en uitkijkend naar Valentijnsdag? Rood is jouw kleur. 

Druk 5 seconden op de aan-/uitknop en laat de LivingColors Mini het hele kleurenspectrum tonen. Met de LivingColors Mini kunt u de sfeer positief beïnvloeden, dankzij de lichtsterkte van 70 lumen. U zet de LivingColors Mini waar u maar wilt en richt de lamp op een lichtgekleurde wand voor een optimaal effect. Alle kleuren van de Philips LivingColors LED-lamp gaan op natuurlijke wijze op in uw interieur dankzij het diffuse lichteffect.

Productspecificaties
» Type verlichting LED
» Wattage 7.5 Watt
» Formaat: ca. 15 x 15 x 15 cm
» Fabrieksgarantie: 2 jaar

✓ Depressief vanwege het weer? Gooi de lamp op groen en je bent zo in lentesferen!

.

Bij Priceattack maar€ 47.00
Vergelijk prijzen van Philips LivingColors Mini op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Philips LivingColors Mini op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Priceattack
  SMS
_
naar