We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

Philips LivingColors Mini LED lamp

Dagaanbieding Philips LivingColors Mini LED lamp
Voeg 'Philips LivingColors Mini LED lamp met 60.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Philips LivingColors Mini LED lamp met 60.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Philips LivingColors Mini LED lamp met 60.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Philips LivingColors Mini LED lamp met 60.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Philips LivingColors Mini LED lamp met 60.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Philips LivingColors Mini LED lamp met 60.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Philips LivingColors Mini LED lamp met 60.00 euro korting!' aan Facebook

.Meestal is het praktisch, soms is het gezond, dan komt er weer eens een kaskraker voorbij, maar deze Fly is leuk. Deze Fly is KEI leuk! De Philips LivingColors sfeerlamp met een range van 256 kleuren LED licht. Misschien is de leukheid van dit ding nog niet helemaal uitgepakt louter bij de kortste beschrijving van het ding. 
.
.Forget everything you know!

.Weg met lava-lampen met glitters en bliksembollen aan de ene kant, en alle duffe spaarlampen en tl-lichten aan de andere kant. Precies tussen een circus en een dooie boel ligt er vanaf nu een subtiel naar zen ruikende sfeermaker klaar om verlicht te worden. Zo’n ding waar u best zonder kunt, vast wel, maar wat hét verschil maakt. Slechts met één kleur brengt de LivingColors lamp een andere dimensie in uw ruimte, statisch of vloeiend. Van het ene op het andere moment switcht u een bepaalde sfeer aan of laat u het ding zelf de sfeer bepalen. Heel makkelijk en instinctief te bedienen ook…
.
.Suggesties ter toepassing
.Het eerste waar men aan denkt is een zo gezellig mogelijke sfeer als u thuis aan het ontspannen bent. Natuurlijk, gemoedsondersteuning is alijd fijn. Feestje? Gooi er dan een paar paarse en oranje tinten bij. Iemand op bezoek die u graag met een kwartier buiten hebt? Simpel; u kiest een onbestemde, koude blauw-groenige pastelkleur en de eindeloos babbelende buurvrouw is verdwenen als sneeuw voor de zon. U switcht vervolgens de lamp zelf naar standje zon en u bent haar alweer vergeten. We bedoelen maar!
.
.In zilver en kopergoud, vandaag voor een prikkie. Mis deze Fly niet, daar gaat u spijt van krijgen.
.
.Tot morgen!




.
.
.
.
.
.
.
.

In de winkel voor € 119.95Bij 1 DAY FLY maar€ 59.95




Vergelijk prijzen van Philips LivingColors Mini LED lamp op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Philips LivingColors Mini LED lamp op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar