We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Philips Ledino sokkel/lantaarn

Dagaanbieding Philips Ledino sokkel/lantaarn
Voeg 'Philips Ledino sokkel/lantaarn met euro korting!' aan nujij Voeg 'Philips Ledino sokkel/lantaarn met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Philips Ledino sokkel/lantaarn met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Philips Ledino sokkel/lantaarn met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Philips Ledino sokkel/lantaarn met euro korting!' aan technorati Voeg 'Philips Ledino sokkel/lantaarn met euro korting!' aan myspace Voeg 'Philips Ledino sokkel/lantaarn met euro korting!' aan Facebook
Op zoek naar functionele buitenverlichting die ook nog eens mooi vormgegeven is? Wat dacht je van een Philips Ledino sokkel/lantaarn? Een lichtbron voor elke tuin, gemaakt van aluminium en roestvrij staal en daardoor perfect geschikt voor in de buitenlucht. Ook bij regen, sneeuw en zonneschijn doet hij wat hij moet doen door de IP44-bescherming. De krachtige LED’s functioneren gewoon bij lage temperaturen. Dit betekent dat de lampen niet flikkeren en direct licht geven, wat de beste lichtkwaliteit oplevert. De Ledino-buitenverlichting maakt gebruik van de allernieuwste LED-technologie. Deze is energiezuinig en heeft boven alles een lange levensduur; een module van 7,5 W produceert 350 lumen en gaat minimaal 20.000 uur mee. Dat staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli. Deze sokkel/lantaarn is dus een combinatie van een eigentijds ontwerp, functionaliteit en energiezuinigheid. Mooi, zacht voor de beurs en voor het milieu. .

Vergelijk prijzen van Philips Ledino sokkel/lantaarn op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Philips Ledino sokkel/lantaarn op Prijsvergelijkers.com