We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Philips Hi-Fi draadloze koptelefoon met 3D sound

Dagaanbieding Philips Hi-Fi draadloze koptelefoon met 3D sound
Voeg 'Philips Hi-Fi draadloze koptelefoon met 3D sound met euro korting!' aan nujij Voeg 'Philips Hi-Fi draadloze koptelefoon met 3D sound met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Philips Hi-Fi draadloze koptelefoon met 3D sound met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Philips Hi-Fi draadloze koptelefoon met 3D sound met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Philips Hi-Fi draadloze koptelefoon met 3D sound met euro korting!' aan technorati Voeg 'Philips Hi-Fi draadloze koptelefoon met 3D sound met euro korting!' aan myspace Voeg 'Philips Hi-Fi draadloze koptelefoon met 3D sound met euro korting!' aan Facebook
Ga lekker zitten voor de televisie, steek de nieuwste Blu-Ray in je speler en verdwijn in de wondere wereld van 3D sound. Dit doe je natuurlijk met de Philips SHD9200 met Kleer’s draadloze overdracht van ongecomprimeerde audio voor het puurste geluid met de meeste details. Het draadloze bereik van dit systeem is maar liefst 100 meter, je kunt dus praktisch in je hele huis muziek luisteren. Door de lossless Kleer-transmissie in combinatie met de 40 mm Neodymium-luidsprekerdrivers bezorgt de hoofdtelefoon je een unieke luisterervaring met 3D multidimensionaal geluid. Met de draadloze geluidsregelaar kun je ook nog eens met het grootste gemak het volume aanpassen. Ben je uitgeluisterd? Dan plaats je de hoofdtelefoon terug op het basisstation waar hij veilig hangt en opgeladen wordt. Kies voor het beste geluid met deze Philips SHD9200 en geniet voortaan in alle rust van je muziek, films en andere media! .





Vergelijk prijzen van Philips Hi-Fi draadloze koptelefoon met 3D sound op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Philips Hi-Fi draadloze koptelefoon met 3D sound op Prijsvergelijkers.com