We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

PHILIPS CONVENIENCE PERSOONLIJKE LEESLAMP

Dagaanbieding PHILIPS CONVENIENCE PERSOONLIJKE LEESLAMP
Voeg 'PHILIPS CONVENIENCE PERSOONLIJKE LEESLAMP met 25.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'PHILIPS CONVENIENCE PERSOONLIJKE LEESLAMP met 25.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'PHILIPS CONVENIENCE PERSOONLIJKE LEESLAMP met 25.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'PHILIPS CONVENIENCE PERSOONLIJKE LEESLAMP met 25.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'PHILIPS CONVENIENCE PERSOONLIJKE LEESLAMP met 25.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'PHILIPS CONVENIENCE PERSOONLIJKE LEESLAMP met 25.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'PHILIPS CONVENIENCE PERSOONLIJKE LEESLAMP met 25.00 euro korting!' aan Facebook
Het heet een leeslampje, maar de voorstelling die u bij dat woord heeft zal waarschijnlijk weinig overeen komen met deze Philips uitvinding. Met deze leeslamp bent u echt de enige in de ruimte die het licht ziet. De andere helft of uw reisgenoot kan in het donker doortukken. De vormgeving zorgt ervoor dat de lamp alleen de bladzijde oplicht, verder niets. En als u klaar bent met lezen bewaart u de leeslamp waar u hem het laatst gebruikt hebt: tussen de bladzijden.
.
.LED!
.We bejubelen hier wel vaker al het leuke aan LED. Blijft geweldig spul. Eén van die vele voordelen is het feit dat het niet warm wordt. Dus ook al sukkelt u zelf in slaap tijdens het lezen; niks te vrezen, want er is geen sprake van open elektriciteit. Het licht zelf is kraakhelder wit, afstelbaar in drie standen. Zo zijn de bladzijdes altijd naar behoefte voldoende belicht en dat leest rustig. Het kunststof plaatje verspreidt het licht egaal over de bladzijde.
.
.Lichtgevende boekenlegger
.Hij is zo plat als een dubbeltje en tijdens het lezen makkelijk in gebruik. Een boek meenemen is deze leeslamp tussen de pagina's meenemen. Zijn oplaadbare batterij doet het tot 8 uur met een oplaadtijd van 3,5 uur. U kunt er dus de Atlantische Oceaan mee over. Een USB oplader met kabel is meegeleverd, dus u zit nooit in het donker. En zo fragiel als hij eruit ziet, zo robuust en duurzaam is hij. Voor thuis of onderweg. Vandaag voor een cadeautjeskorting.
.
.Tot morgen!


Waar u wilt, gewoon voor uzelf.
Het leven is al hectisch genoeg, dus het is heerlijk om af en toe te ontspannen met een goed boek. Nu kunt u overal waar u wilt lezen zonder de persoon naast u te storen.
.
.Vermogen

.Stroomvoorziening: Batterij
.Energieverbruik: 0,3 W

.
.Ontwerp en afwerking
.Kleur(en): Zwart/transparant
.Materiaal: Synthetische stoffen

.
.Technische specificaties
.Lichtbron: 1 LED
.IP-code: IP20
.Oplaadtijd: 3,5 uur
.Gebruiksduur: 8 uur

.
.Afmetingen en gewicht van het product
.Hoogte: 17,5 cm
.Lengte: 11 cm
.Breedte: 1,5 cm
.Nettogewicht: 0,1 kg
.
.
.
.

.
.

In de winkel voor € 49.95Bij 1 DAY FLY maar€ 24.95
Vergelijk prijzen van PHILIPS CONVENIENCE PERSOONLIJKE LEESLAMP op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van PHILIPS CONVENIENCE PERSOONLIJKE LEESLAMP op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar